Det kan godt være, at du er mest optaget af “Gossip Girl”, “Pretty Little Liars” og “Teen Wolf” nu, men kan du huske dengang, du kværnede de her fede serier? TBH så ville man jo med glæde stadig se dem alle sammen!

“Totally Spies”
“Here we go, here we goooooo…” Tre high school-piger, der også var spioner = bedste serie ever!

“The Suite Life of Zack and Cody”
Åh, hvor du da bare drømte om at bo på et hotel ligesom Zack og Cody. Det virkede jo sygt luksus, og hvis man var omgivet af alle de nice personer, som er med i serien, ville det da heller ikke være helt skørt.

Læs også: 9 legendariske serier, du skal se i dit liv

“Magi på Waverly Place”
Vi havde helt glemt, hvor sød Selena så ud, da hun var med i “Magi på Waverly Place”.

“Yu-Gi-Yo! GX”
Længe før du rendte rundt med din telefon og spillede “Pokémon Go”, fulgte du med i “Yu-Gi-Oh! GX”. Du fattede sikkert ikke supermeget af handlingen, men det var lige meget!

”Grumme Historier om Grusomme Børn”
Hvis du lige havde lyst til at få skræmt livet af dig, inden du skulle sove, kunne du se lidt “Grusomme Historier om Grusomme Børn”, som var foruroligende uhyggeligt i forhold til, at det var et børneprogram.

”Hannah Montana”
Barndommen havde jo slet ikke været den samme uden “Hannah Montana”! Du har sikkert set alle afsnit, filmen og kan hele soundtracket udenad.

Læs også: 8 tegn på, at du er vokset op i 00'erne

”Kim Possible”
“Mød mig, ring mig, det gør ingenting, nej. Sms er også helt okay!” ”Kim Possible” havde den sejeste titelsang!

”Braceface”
Lige meget om du har haft bøjle eller ej, så kunne du forholde dig 100 procent til Sally ”Braceface” Sands liv: Hendes crush på Adam, hendes pinlige episode og hendes venskab med Maria og Konrad.

”Powerpuff Pigerne”
Hvem kan glemme skurke som Mojo Jojo, ”Ham” og Fluffy Labsko? De tre Powerpuff Piger havde meget at se til i deres hjemby, og du var helt opslugt af spændingen. Var du mest Blomst, Bobbel eller Bellis?

Hvor mange af serierne har du set?

I galleriet kan du se stjernernes barndomskærester:

Se stjernernes barndomskærester