Spoiler-alert! Hvis du ikke har set "13 Reasons Why" endnu, bliver en af scenerne afsløret i artiklen.

Hannahs mor, Olivia, der bliver spillet af Kate Walsh, forsvarer en af de stærke scener, der har fået kritik af flere seere og forskellige organisationer, der har med psykisk helbred at gøre. Det skriver Seventeen.com. Hannahs selvmordsscene bliver kritiseret for blandt andet at være for voldsom. Men Kate Walsh mener, det er vigtigt at være så ærlig som muligt om et hårdt emne som selvmord. 

- En del af problemet med selvmord er, at man ikke taler om det. Man ser ikke, hvad der virkelig sker med en person, og det er blevet en mystisk ting, som ingen taler om eller nogensinde har set, siger hun. 

Læs også: 13 facts om "13 Reasons Why"

Hun mener, at ved at vise selvmordet kan serien få seerne til at have vigtige samtaler med hinanden om, hvordan man har det psykisk, og det kan være samtaler, der redder liv. Lige nu er der nemlig ikke mange, der tør tale om selvmord.  

- Vi skubber bare problemerne ned under gulvtæppet. Ingen tør tale om det, og vi håber bare, det ikke sker for vores nærmeste. Så det har været en vigtig beslutning at være så ægte og detaljeret, som vi kunne, og vise, hvor smertefuldt selvmord er - både fysisk og mentalt, siger Kate Walsh. 

Læs også: "13 Reasons Why" skulle oprindeligt have endt helt anderledes

Har du set "13 Reasons Why"? Tjek galleriet, og find legendariske tv-serier, du ikke har set endnu: 

9 legendariske tv-serier du SKAL se i dit liv