Victoria Villarroel har været Kylie Jenners assistent i et år, og i en ny video fortæller hun nu, hvordan det er at være assistent for en af verdens største stjerner:

 - Det er sjovt. Det er hårdt arbejde, men det er sjovt, fortæller Victoria, der arbejdede for Kris Jenner, inden hun blev Kylies assistent.

Det var nemlig i Kylies mors firma, at Victoria mødte Kylie og ved et tilfælde hørte, at Kylie manglede en assistent. Victoria havde i forvejen kodet sit telefonnummer ind i Kylies telefon, og det viste sig, at Kylie stadig havde det, da Victoria ringede hende op for at søge jobbet.

Læs også: Kylie Jenner: Jeg fortryder altid de her billeder

Victorias opgaver handler meget om at få Kylies travle liv til at køre på skinner.

 - For at være personlig assistent skal man være der 24/7. Jeg er altid tilgængelig. Hvis Kylie ringer klokken to om natten, tager jeg den.

Det lyder hårdt, men heldigvis fortæller Victoria også, at hun har et tæt venskab til sn chef:

 - En aften var vi på hendes værelse, og så sagde Kylie: ”Luk døren. Jeg vil fortælle dig alle mine hemmeligheder”. Så snakkede vi sammen i mange timer og blev meget tætte.

Læs også: Det skal du IKKE gøre, hvis du møder Kylie Jenner

Kylie hjalp også til, da Victorias kæreste for nogle uger siden ville fri til Victoria. Så det er tydeligt, at Victoria betyder meget for Kylie – både som assistent og som veninde.

Det kan godt være, at du ikke lige bliver Kylies næste assistent, men her er 7 tips, der kan skaffe dig et andet fedt fritidsjob:

7 ting, der skaffer dig det fede fritidsjob