Det er ikke nogen hemmelighed, at Kristen Stewart har haft flere pigekærester, men hun har ikke tidligere været så åben om sin seksualitet i medierne. Men da hun for nyligt var vært i underholdningsprogrammet ’Saturday Night Live’, sprang hun ud som homoseksuel.

- Jeg er totalt homo, mand, sagde hun med et glimt i øjet.

Læs også: Kristen Stewart: Mit forhold til Robert Pattinson var ulækkert

Kommentaren kom i forlængelse af, at hun lavede sjov med USA’s præsident, Donald Trump. Han havde nemlig skrevet om Kristen Stewart på Twitter, hvor han gav udtryk for, at han ikke kunne lide hende. Nu var hun så sikker på, at Donald Trump ville kunne lide hende endnu mindre på grund af hendes seksualitet.

Efter Kristen Stewarts udtalelse i programmet blev hun spurgt ind til, hvordan det var at springe ud på den måde, og hun svarede:

Læs også: Er det her Kristen Stewarts nye kæreste?

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg bare, at det var sjovt. Ikke for at gøre grin med så seriøst et emne, for jeg synes, det er meget vigtigt at sige ting ligeud. Men det var en sjov punchline, samtidig med, at det er 100 procent sandt.

Reaktionerne på hendes udtalelse har været meget positive. Mange har sagt tak til hende for at være så åben og ærlig omkring sin seksualitet. Det har Kristen Stewart været meget taknemmelig for, fortæller hun til E! Online. 

Kristen Stewart er ikke den eneste stjerne, der har udtalt sig om at være lesbisk eller biseksuel. Se de andre seje stjerner i galleriet: 

Seje stjerner, der er åbne om deres seksualitet