I søndags overraskede Justin Bieber publikummet på festivalen Coachella, da han optrådte med sit hit ”Sorry” sammen med Ariana Grande. Efter deres optræden fortalte Justin, at han faktisk ikke vidste på forhånd, at han skulle på scenen, og at det var første gang i to år, at han stod på en scene. Til sidst sagde Justin ”Tusind tak og forresten – album kommer snart”.

Se Justin fortælle den gode nyhed her:

Læs også: Justin Bieber: Jeg elskede og elsker stadig Selena Gomez

Allerede tilbage i januar skrev Justins manager, Scooter Braun, et opslag på Twitter, hvor han taggede Justin og skrev ”Jb5” efterfulgt af emojis. Siden det opslag har Justins fans været overbeviste om, at det var en hentydning til, at Justins femte studiealbum skulle udkomme i 2019. Nu har Justin så bekræftet, at albummet er på vej!

I fredags kom der også ny musik fra Justin Bieber. Han var nemlig en del af Lil Dickys nye single ”Earth”, hvor en masse artister, heriblandt Ariana Grande, Shawn Mendes og Miley Cyrus, synger med. Sangen skal skabe opmærksomhed omkring klimaforandringer, og pengene som sangen samler ind går til velgørende formål.

Vi glæder os SÅ meget til at høre endnu mere fra Justin!