Efter at realitystjerne, Kim Kardashian, i går postede et billede på sin Instagram-story af et ret så imponerende kunstværk, gik internettet mildest talt amok. For det er nemlig ikke hvem som helst, som er kunstneren bag. Kims datter, North West på syv år, skulle angiveligt være den kunstneriske hjerne, som står bag det flotte maleri.

Vi må indrømme, at HVIS det er North, som har malet billedet, så er vi imponerede! Billedet er et Bob Ross-lignende oliemaleri af et smukt bjerglandskab. Du kan se det flotte maleri herunder.

Læs også: Nyfødt "Riverdale-baby" med et helt særligt navn

Det er dog ikke alle, som tror på, at North på syv år er kunstneren bag maleriet. Mange har betvivlet og mistænkeliggjort Kims udsagn, og det har fået internettet til at gå amok med både memes og artikler.

 

Kim holder selvfølgelig fast i, at det er hendes datter, som har malet billedet, og hun forsvarer derfor også sig selv og sin datter på de efterfølgende stories.

Kim Kardashian skriver blandt andet: - Når I ser børn gøre noget godt, hvordan kan I så få jer selv til at beskylde dem for, at de ikke er dygtige? 

Kim postede også billeder af Kanye Wests fine kunstværker, fra da han var barn, og en taske som North havde lavet til Kim, da hun blot var et år gammel.

North har helt sikkert nogle kunstneriske gener med i bagagen, men tror du, at hun er kunstneren bag det flotte landskabsmaleri?

Læs også: Gigi Hadid har fået matchende tatovering med Zayn