Kendte

Nyfødt "Riverdale"-baby med et helt særligt navn

Af Tanja Hartmann 9. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 29. januar fødte "Riverdale"-stjernen Vanessa Morgan en lille dreng, og sønnen har fået et helt særligt navn, som du kan læse mere om her.

Vanessa Morgan, der spiller Toni Topaz i hitserien "Riverdale", kunne på Instagram afsløre navnet på sin søn, som hun har sammen med baseballspilleren Michael Kopech. Sønnen har fået navnet 'River'.

Synes du, at navnet virker bekendt? Det er der en god grund til, for navnet er de fem første bogstaver i "Riverdale". Navnet kan derfor siges at have en forbindelse til serien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Forklaringen bag navnet

Den nybagte og stolte mor kom dog med en lidt anden forklaring på navnet i en Instagram-story.

- Gennem min graviditet gik jeg hver dag en tur ved floden. Det gav mig så meget fred, at jeg vidste, at det var det perfekte navn til hans lille sjæl. Plus så ønskede Michael og jeg et naturnavn til vores søn, fortalte Vanessa.

Uanset om navnet er en reference til "Riverdale" eller ej, synes vi, at det er helt perfekt!

Læs også: Alt vi ved om sæson 5 af Riverdale

Ubetinget kærlighed til sønnen

Der er ingen tvivl om, at Vanessa er helt og aldeles forelsket i River. Hun lagde et sødt billede op på Instagram, hvor hun beskriver sin kærlighed til sønnen. Se billedet her:

- Ord kan ikke beskrive denne form for kærlighed. Vi nyder tiden sammen med ham, er til stede og giver ham al kærlighed i verden. At blive forældre er den mest givende gave i hele verden, skriver hun i opslaget.

Det er tydeligt at fornemme, at Vanessa er i sin egen lykkelige babybobbel lige nu.

Spiller gravid i "Riverdale"

Inden Vanessa fødte River, var hun gravid, imens den femte sæson af "Riverdale" blev optaget. I den forbindelse afslørede hun tilbage i 2020, at hendes graviditet bliver en del af historien i "Riverdale", hvor hendes karakter Toni også er gravid. Mere ved vi ikke, men det bliver spændende at følge med i.

Læs mere om

MestLæste