Kendte

Se billede: Gigi Hadid har fået matchende tatovering med Zayn

Af Tanja Hartmann 8. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I sidste måned fik Zayn Malik en sød tatovering med datterens navn på håndleddet. Nu har Gigi Hadid joinet Zayn og fået den samme tatovering.

Gigi Hadid har netop fået en tatovering med sin datters navn, og vi synes, at det er noget af det sødeste!

Tatoveringen er blevet spottet af skarpe fans på den amerikanske supermodels arm i en video fra Vogue. Videoen handler om Gigis skønhedsrutine, men man får et hurtigt glimt af den bedårende tatovering i det, at Gigi løfter armen for at lægge sin makeup. Du kan se tatoveringen i videoen her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De stolte forældre

Tatoveringen er til ære for datteren, Khai, på snart fem måneder. Det er nemlig hendes navn på arabisk, som Gigi har fået på armen - den selvsamme tatovering, som Zayn fik i januar. Hans tatovering blev også spottet af en fan i en live-video, som Zayn lavede på Instagram. Du kan se tatoveringen herunder:

Det nybagte og stolte forældrepar kan derfor forene deres forhold med en matchende mor- og fartatovering. Hvor cute er det lige!

Læs også: Se billedet: Zayn Malik har fået en tatovering til ære for sin datter

Holder datteren privat

Kendisparret har hidtil gået stille om dørene omkring deres datter. De ventede hele fire måneder, før de afslørede datterens navn.

Parret har heller ikke vist deres babys ansigt frem endnu. Både Gigi og Zayn har delt billeder, hvor deres datters ansigt er skjult. De har også begge delt et sødt billede, hvor de holder datteren i hånden. Du kan se Gigis billede i Instagrampostet her:

Mon vi på et tidspunkt får lov til at se deres lille datter?

MestLæste