For at få dig i den helt rigtige fredagsstemning har Vi Unge lavet en playliste med 10 helt nye sange, som vi ikke kan få nok af.

De nye udgivelser kommer blandt andet fra Demi Lovato, der har samarbejdet med Sam Fischer, og PRICIE, som med sin nye single får os til at føle os ekstra selvsikre på en ellers kold fredag i februar.

Lyt til Vi Unges hitliste lige her:

Daya – Bad Girl

En ting er helt sikkert: Daya skuffer aldrig. Popstjernen er klar med sin helt nye single "Bad Girl," som er endnu et hit til hendes imponerende samling. På "Bad Girl" minder Daya os om, at vi alle har, hvad der skal til for at være en bad girl. Det er præcis den form for empowerment, vi har brug for. 

Arthur Lear – Apology

Mange kender sikkert Arthur som Sebastian i Vi Unges populære YouTube-serie ’Første Gang,’ men nu er han også klar til at vise nye sider af sit talent med singlen "Apology.” Med sin chill retro-lyd giver Arthur os et fedt nummer, der uden tvivl gør os i weekendhumør.

Sam Fischer ft. Demi Lovato – What Other People Say

Sam Fischer og Demi Lovato har slået sig sammen om den stærke og relaterbare single ”What Other People Say.” De to stjerner synger om, hvordan man hurtigt kan miste sig selv i ønsket om at please andre mennesker. Den ærlige sang er en god påmindelse om, at man ikke skal ændre på sig selv bare fordi, samfundet ønsker, at man skal være på en bestemt måde.

LÆS OGSÅVi Unge x Hitlisten: Nyt musik fra Rebecca Black, Anthon Edwards og mange flere

Baloosh – Bløder

Baloosh har netop udgivet den storslåede hiphop-ballade ”Bløder,’ der har et unikt sammenspil mellem en rå tekst og en smuk lyd. Udover at være aktuel med en ny single, så kan rapperen fra Århus også snart opleves i DR’s dokumentar ’Ghettostjerner,’ der har fulgt ham det seneste 1,5 år.  

Ung-skab – Samme Nummer

Den danske Hip-hop/R&B duo Ung-skab, som består af rapper Eigil Bjørn og sanger Clara Rose, er klar med deres nye single ”Samme Nummer.” Duoen har tidligere fortalt, at de ønsker at producere musik ”der er behageligt og energifyldt, men samtidigt har en vis dybde,” og det er præcis det, de leverer på ”Samme Nummer.”  

ELBA – Sirens

Danske ELBA er klar med smash-hittet ”Sirens,” som ikke forlader vores playliste lige foreløbigt. Med ”Sirens” har ELBA givet os et meget relaterbart og vigtigt popnummer. Sangen er nemlig ikke kun en ørehænger, den har også et vigtigt budskab, der hylder alle kvinder, som har været udsat for sexisme. Vi er i den grad inspireret af seje ELBA.

Branco ft. Lukas Graham – No Evil

Branco har netop udgivet en deluxe-udgave af albummet ’Baba Business 2,’ som indeholder 4 helt nye sange. En af disse er ”No Evil,” som er et samarbejde med Lukas Graham. Singlen er en god påmindelse om at værdsætte de mennesker, man er omgivet af. 

Sia ft. David Guetta – Floating Through Space

Man er altid garanteret et monsterhit, når Sia og David Guetta samarbejder, og ”Floating Through Space” er bestemt ingen undtagelse. Sangen er en del af Sias nyeste album ’Music,’ som udkommer fredag d. 12. februar, og hvis man skal bedømme det ud fra ”Floating Through Space,” kan vi godt se frem til endnu et mesterværk fra den australske sangerinde. 

Dan + Shay – Glad You Exist

Hvis man har brug for at slappe helt af efter en lang og kold uge, er ”Glad You Exist” den perfekte fredagssang. Country-duoen Dan + Shay leverer endnu engang en single, man ikke kan undgå at blive i bedre humør af. 

LÆS OGSÅ10 girl power-sange, du har brug for på din playliste

PRICIE – too dang good

Med sin debutsingle ”too dang good” beviser PRICIE, at hun er en af de kunstnere, man skal holde rigtig godt øje med. Man kan beskrive singlen med 3 ord: befriende, inspirerende og selvsikker. PRICIE giver os det, vi har allermest brug for i øjeblikket – et ægte girl power-anthem.