Filmen Chemical Hearts er baseret på bogen ”Our Chemical Hearts”, som er skrevet af Krystal Sutherland. Filmen Chemical Hearts havde premiere d. 21. august 2020 - og den er derfor helt ny!
 
 
Filmen viser et realistisk syn på det at være teenager i dag, med alle de udfordringer, det indebærer. Filmen kommer ind på tungere emner som kærestesorger, tab og utilstrækkelighed. Lili Reinhart har udtalt, at rollen som Grace Town i Chemical Hearts ligger hende nær, da hun selv har kæmpet med nogle af de tunge problematikker, som filmen tematiserer.  

Filmen handler om teenageren Henry Page, spillet af Austin Abrams, der er en håbløs romantiker, som aldrig nogensinde er blevet forelsket. Han er en flittig studerende, der ønsker at blive redaktør på skolens avis. Henry føler ikke, at der er sket noget særlig spændende i hans liv, det ændres dog, da den nye mystiske elev Grace Town starter på hans skole.

Grace og Henry bliver begge valgt som medredaktører på skolens avis og bliver derfor tvunget til at arbejde tæt sammen. 

Er du også spændt på at se, hvad der sker mellem de to High School-elever? Så kan du spændt glæde dig til, at Chemical Hearts kommer i biografen i Danmark.

Indtil da kan du se traileren for filmen her: