Jeg gik i 6. klasse, og det skete en dag, hvor vi havde haft idræt. Nogle af os piger havde fået lov til at gå i bad lidt før de andre. Men da jeg stod inde i badet, hørte jeg nogen ude fra gangen, der råbte: "Hvem er det, der mangler en pose med bind?"

Det gik op for mig, at det var min pose. Jeg skyndte mig hen til mit håndklæde, og slog det om mig. Jeg løb ud på gangen, og der stod alle drengene, som selvfølgelig havde fundet posen.

Jeg sagde, at det var en af pigerne, der ikke turde hente dem selv, og at jeg skulle hente dem for hende. Nå, men jeg var lige ved at få posen, da en af de høje drenge tog den, og jeg måtte hoppe efter den. (Det skal lige siges, at jeg ikke er ret høj!)

Pludselig mistede jeg grebet om mit håndklæde, og det faldt ned. Der stod jeg helt nøgen, og som om det ikke var nok, så løb der blod ned af begge mine ben. Jeg faldt sammen og sad bare midt på gulvet med håndklædet om mig og græd. Rundt om mig stod alle drengende og grinede.

Den dag i dag snakker alle stadig om det, det var bare SÅ pinligt..

Hilsen pigen, der aldrig tager sine bind med ind i gymnastiksalen igen!

Læs også:
Menstruation i skolen
Pinligt: Menstruation hos kæresten
Menstruation i svømmehallen

Læs også: Sådan kommer du ud af en pinlig situation

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til pinligt@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.