pinlig situation
Identitet

Sådan kommer du ud af en pinlig situation

Af Rikke Reffelt & Line Sølvhøj Jensen 2. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Shit, hvordan kommer jeg ud af den her situation? Har du også prøvet at stå i en situation, hvor du bare havde lyst til at stikke af, fordi det var så pinligt? Så læs med her…

Har du prøvet at stå i en situation, som virkelig var pinlig, og hvor du godt kunne bruge nogle råd til, hvordan du kunne komme ud af den pinlige situation? Her får du ti tips til at slippe ud af den akavede situation!

Åh nej, en prut!
Hvis du pludselig mærker, at der er en prut på vej, så har du to muligheder: Enten kan du vælge at begynde at larme lidt, for eksempel hoste, grine eller snakke højt, eller også kan du skynde dig at gå væk. Hvis prutten lugter, så er det især godt at lave tricket med at stikke af, så folk ikke opdager, at det er dig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs den pinlige historie: Verdens største prut.

Du vinker til én, som faktisk vinker til en person bag dig
Du spotter en pige eller fyr, som sødt vinker til dig, og derfor vinker du selvfølelig ivrigt tilbage - liiiige indtil du opdager, at det faktisk ikke er dig, der bliver vinket til, men i stedet personen bag dig. Kikset! Men der er ikke andet at gære end at grine af det og smile til de andre for at vise, at du godt ved, at det var et lidt halvklodset move.

Læs den pinlige historie: Den forkerte dør til Bieber-koncerten.

Snubler midt på gaden
Du kommer gående på Strøget iført et alt for cool sommeroutfit, spejler dig selv i butiksruderne og konkluderer, at du faktisk ser virkelig læx ud i dag - men hov, dér snublede du lige over en kantsten og er SÅ tæt på at falde, lige så lang du er! Men hey, chancen for, at nogen lægger mærke til dit fald, er faktisk mikroskopisk lille, men hvis du vil redde situationen, kan du måske lade som om, at du bare tog et lille ekstra »gadedrenge-agtigt«-løb, og at dit kluntede skridt var fuldstændig gennemtænkt.

Læs den pinlige historie: Jeg gik ind i glasruden.

En forkert sms
Har du prøvet at sende en sms til den forkerte - måske hvor du sladrer om en veninde til en anden veninde? Åh, det er pinligt! Det eneste, du kan gøre, er at være ærlig og sige til hende, der fik sms'en, at du er rigtig ked af, at du fik sendt sms'en forkert, og om hun ikke vil mødes, så I kan få talt ud om de ting, som du har skrevet i sms'en. Hvis ikke du har skrevet hendes navn i sms'en, kan du også lade som om, at sms'en er om en anden pige.

Læs den pinlige historie: Frække sms'er.

Pinlige forældre!
Til tider kan dine forældre være vildt pinlige og kalde dig pinlige øgenavne eller kommentere en pinlig situation, du engang var i. Du bliver nødt til at stå ved situationen, for den er svær at komme ud af! Grin over dit søde kælenavn, og bekræft dine forældre i, at det var vildt pinligt dengang.

Læs den pinlige historie: Busted af mor.

Ups, en spytklat!
Har du prøvet at snakke med en og så komme til at spytte på personen? Du bliver nødt til at sige det og undskylde, for du kan ikke fortsætte samtalen uden konstant at fokusere på spytklatten på personen. Grin sødt, sig undskyld og tør spytklatten væk.

Læs den pinlige historie: Pinlig studietur.

Et lugtende toilet!
Har du prøvet at gå ud af et lugtende toilet, og så står der en, der skal derind efter dig? Du kan selvfølgelig vælge at ignorere det, men ellers kan du være ærlig og afslappet og sige, at hvis du var personen, ville du lige vente lidt med at gå derud!

Læs den pinlige historie: Toiletpapiret, der hang fast.

MestLæste