vi unges blog

Sådan får du respekt

Af Julie 15. april 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Vær dig selv - det er det vigtigste. På den måde vil folk respektere dig. Det eneste, det kræver, er mod.

Jeg har altid følt mig udenfor. Jeg er blevet mobbet, siden jeg var seks år gammel. Jeg har det skidt hver dag. Sådan var det meget længe - nogen gange har jeg det stadig sådan. Det kræver meget at holde ud.

Jeg er nu fjorten, og jeg har fundet en måde at tro på mig selv. Det er det vigtigste i livet: Tro på dig selv. Mange unge piger har det virkelig dårligt, fordi de ikke har haft en kæreste, de bliver drillet, føler sig ikke gode nok og så videre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men du SKAL tro på dig selv og bare sige: "Jeg er bedre end dem. Jeg kan finde bedre venner." For så længe du er dig selv, kan du ALT.

Tro på dig selv i alt, hvad du gør.
Hvis folk mobber dig, er det fordi, de ikke har andet at tage sig til, så bare ignorer dem. Vis dem, at du ikke er bange for at være dig selv. At du ikke er bange for dem. Giv dem igen. Vis dem, at du er ligeglad med, at de siger de ting, eller sig dem imod. [faktaBox]

Du skal turde at gå i det tøj, du godt kan lide. Du skal turde at høre det musik, du elsker. Du skal ikke lade dem gøre, hvad de vil. Du skal være dig selv og vise dem, hvem der bestemmer over dit liv og dine følelser.

Julie. 14. Mobbeoffer. Tror på sig selv.

Læs også: Sådan får du mere selvtillid.

MestLæste