sex

Læserhistorie: Min første gang

Af Anonym 27. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Læs blogindlægget om, hvordan en flirt blev til et kys, som endte med, at han og hun havde sex første gang.

Vi havde lige fået sommerferie, det var fredag - og jeg var alene hjemme. Det var første gang, at han kom hjem til mig, og jeg havde glædet mig helt vildt til at være sammen med ham - bare ham og mig.

Det ringede på, og jeg kunne mærke en kildende fornemmelse i maven - måske lidt af nervøsitet og spænding.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan bliver du klar til sex.

Der stod han så i døråbningen - med skateboardet under armen, en sikker hånd plantet i venstre lomme og det sødeste smil på læben. Det kildede nu så meget i maven, at jeg begyndte at smile imens, jeg grinte lidt forelsket til ham. Han kyssede mig på kinden - jeg tog hans hånd, og vi gik op på mit værelse.

I starten lå vi bare og snakkede i min seng om alle mulige ligegyldige ting. Vi endte altid med at grine lidt og bevægede os på mystisk vis hele tiden tættere på hinanden. Da han pludselig tog min hånd ind til sig og kyssede mig dybt, var det som om, at den kildende følelse fra maven bredte sig ud i hele kroppen - alt føltes så naturligt og rigtigt med ham.

Læs også: Hemmeligheder om sex.

For hvert kys røg et stykke tøj - og vi endte selvfølgelig ret hurtigt helt nøgne under min dyne. I starten kyssede vi bare og gjorde, hvad vi nu følte for. Han var meget forsigtig og spurgte hele tiden, om jeg var okay med et kærligt blik. Jeg var helt okay - og det kunne jeg tydeligt se, at han også var.

Alt var så nyt med ham, han var ikke jomfru… og det var jeg heller ikke, da jeg kyssede ham farvel, inden hans bus kom ude på vejen den fredag eftermiddag.

Læs også: Sex: De kiksede ting ved første gang.

MestLæste