Konfirmationsfest

Julies konfirmation

Af Julie 9. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Jeg vil vildt gerne fortælle jer om i lørdags, for der blev jeg konfirmeret! Yay!

Heey folkens!

Det startede med, at jeg blev vækket... tidligt desværre, og fik vasket og tørret hår. Så tog vi langt om længe til frisøren, hvor jeg fik jeg krøllet og sat hår, samt lagt en smuk, men enkel makeup af rosa og brune farver.

Læs også: Hvad kan man bruge sine konfirmationspenge på?

Derefter tog vi hjem, og så gik det rigtig i gang! Nu skulle kjolen og de høje hæle (som jeg ikke fik øvet i) på. Så var der bare en ulempe: Kirken. Det er ikke, fordi jeg hader det, men at stå i høje hæle med en grinene veninde i en time i en kold kirke, det er ikke det fedeste. Men det gik… Jeg skulle tisse under hele turen, men kom endelig ud derfra til en frisk vind, der tog fat i mine krøller og blæste mig halvt omkuld. Men så kom min far med konfirmationsbilen: En sort cadillac med hvide sæder! Vi kørte op til en golfklub, hvor festen skulle holdes, og gæsterne var allerede ved at ankomme.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Forretten (rejecocktail) blev serveret og spist og hovedretten med. Men tro mig, jeg er meget utålmodig, jeg siger meget! Så de der gaver, der stod og ventede, de skulle da ikke vente mere. Så jeg smuttede hen og gik i gang, og nej I slipper da ikke for lige at høre, hvad jeg fik; et lækkert Canon 600d kamera, smykker, tasker, gavekort, tøj og næsten 20.000 kroner! Wow...

Læs også: Konfirmation - Tøj til Blå Mandag.

Så tog vi så hjem til os og hyggede. Min bedste veninde, Minea, kom også med. Vi hyggede med kameraet og andre ting, og gæsterne sad i stuen og hyggede sig. Da de sidste gik hjem, var Minea der stadig væk, og hun blev der hele natten.

Vi kunne ikke sove ret meget, for næste dag skulle vi nemlig mødes med en dreng for at tage på et kræmmermarked, som bliver holdt hvert år. Jeg tog den nye kjole på, som Minea havde givet mig, og vi kom op og blev klar. Så smuttede vi ud af døren, men halv vejs hen til stedet, hvor vi skulle mødes, fandt vi ud af, hvor koldt det egentligt var og vendte om for at tage mere tøj på.

Læs også: At have venner i andre lande.

Endelig kom vi derhen. Men når Minea og jeg er sammen, så er vi ikke helt normale. Så på vej derhen stod en indkøbsvogn og lokkede os. Den vej, vi var på, lå ved en sti, så der var ikke meget trafik. Vi fandt hurtigt ud af, at jeg skulle sidde i den, mens hun kørte. Vi kørte rundt og skubbede og skreg, indtil ham, vi skulle mødes med, kom.

Vi tog på kræmmermarked og fik en kæmpe candyfloss. Så gik vi op i en karrusel, som kørte rigtig hurtigt. Minea krummede sig sammen, jeg skreg og drengen snakkede. Sådan gik hele turen.

Jeg havde en faktisk konfirmation og dag bagefter, og nåede at tage 1300 billeder på de to dage! Det har været verdens bedste weekend - håber også, at I har haft eller får en skøn konfirmation.

Mange tanker fra Julie

Læs også: At få en lille hund.

MestLæste