vi unges blog

Jeg fik en uforglemmelig konfirmation

Af Michella 12. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Michella fik en uforglemmelig oplevelse på sin konfirmation, hvor hun fik lov til at møde sit store idol.

Jeg har været vild med Frederik Konradsen lige siden, jeg så ham første gang i "X Factor". Jeg har altid sagt, at jeg skulle have hans cd, når han ville lave en. Jeg har også rigtigt gerne ville til koncert med ham.

Den 10. maj 2009 skete der noget, jeg aldrig vil glemme. Det var nemlig den dag, jeg blev konfirmeret. Det startede med, at jeg fik en sang fra mine forældre, og sangskjuleren forestillede en papkasse, hvor de havde printet et billede af Frederik ud, som de havde sat på. Og som I ved, så har Frederik jo noget meget stort, sort, krøllet hår. Min mor havde så købt en paryk, som lignede hans hår, og den sad ovenpå kassen. I parykken lå Frederiks cd, hvor han havde skrevet: "Tillykke med konfirmationen Michella, Frederik".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

[faktaBox]Jeg blev bare MEGA glad, da jeg fik den! Vi satte cd'en på og hørte den. Efter noget tid kom vores tjener ind og sagde, at jeg skulle tage et tørklæde for øjnene, for han skulle nemlig strippe! Jeg tænkte bare "OH MY GOD! Det her bliver bare ikke godt!".

Da jeg havde siddet der i nogle minutter, kunne jeg mærke nogle hænder på mine skuldre. Alle folk råbte, at jeg skulle kigge. Jeg var sådan lidt bange for, hvad det var, så der gik lidt tid, før jeg turde at kigge.

Men da jeg så tog tørklædet af og fik kigget, så jeg Frederik! Det var ham, som stod og holdte mig på skuldrene! Han stod bare der med et kæmpe smil, imens jeg sad helt vildt overrasket, og tog mig for munden!

Jeg kunne slet ikke fatte, at han var til MIN konfirmation for at synge for MIG! Det var virkelig den største overraskelse, jeg kunne få!

Den næste times tid sang og spillede han på sin guitar, og det var helt fantastisk! Og ikke nok med det, han tog mig også med op til ham, så jeg kunne stå og danse ved siden af ham, imens han sang!

Jeg fik også et kram af ham, og jeg fik snakket lidt med ham. Og så fik jeg selvfølgelig taget en masse billeder! Min far har heldigvis filmet det hele, så jeg til hver en tid kan se den fantastiske dag igen, hvor mit store idol kom! Det var helt klart den bedste dag i mit liv!

MestLæste