Mørke rander under øjnene er officielt en skønhedstrend.

TikTok er hjemstedet for den nyeste makeup-trend, som handler om a lave falske mørke rander under øjnene, så man ser træt ud.

Den overraskende trend skiller sig ud fra andre makeup-trends på TikTok, fordi den fremhæver det, der i mange år er blevet set som ”uperfekt.”

Indtil nu har mange dækket deres mørke rander med concealer, men nu er det tid til, at vi skal vise vores poser under øjnene frem med stolthed.

Sådan får du looket

For at få det populære look skal man starte med at lægge sin makeup, som man plejer. Derefter bruger man en serviet eller en vatpind til at fjerne sin foundation under øjnene. Til sidst tegner man med en contour-stick, som man blender ud.

LÆS OGSÅ: Sådan upper du dit TikTok-game

Se skønhedsguruen Danielle Marcan demonstrere looket her.

Udfordrer skønhedsidealer

De største influencere inden for makeup ønsker at udfordre det polerede billede, som i mange år har fået kvinder til at se perfekte ud. De vil nu vise, at et helt normalt og til tider træt ansigt også er smukt.

På sin Instagram skriver Danielle Marcan: ”I 2021 vil jeg acceptere alle mine usikkerheder. Jeg vil endda fremhæve dem med stor selvsikkerhed.”

LÆS OGSÅ: 5 TikTok-hacks DU skal kende!

Mange TikTok-brugere elsker den nye trend, fordi de nu ikke behøver at skjule det, der i mange år har gjort dem usikre.

En Instagram-bruger skriver ”endelig en trend, jeg kan være med på,” mens en anden takker Danielle for at sætte fokus på noget, der gør mange usikre.

Der er også flere, der er kritiske over for den nye kontroversielle makeup-trend, fordi influencerne stadig har makeup på. En af Danielles følgere skriver: ”Hvorfor fremhæve mørke rander, hvis du stadig forsøger at få perfekt hud med foundation?”

Hvad synes du om trenden?