Vi Unge

Ugens playliste – Shaka Loveless

Af Thomas Flindt 20. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi er helt vilde med Shaka Loveless’ hit ”Tomgang”, men hvad går han egentlig selv og lytter til? Tjek Shakas funky playliste her.

Århusianeren Shaka Loveless har lavet musik i flere år, men det var først i starten af 2012, at hans navn blev kendt på alles læber, da han monsterhittede med "Tomgang".

Læs også: Ugens playliste - Camille Jones

Nu har singlen solgt dobbelt platin og medvirket voldsomt i at reggae- og dancehall genren er blevet populær i Danmark. Shake Loveless' top fem playliste er også domineret af funky og fresh dancehall-hits, der gør sommeren lidt sjovere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sjov på YouTube - her er læsernes top 10

1: Wafande: "Uartig" - "Waf har gjort det igen og leveret en super feel-good basker og produktionen sparker virkelig røv. Fedt fedt nummer".

2: EaggerStunn: "Kugledans" - "Det er for mig at af de allerbedste numre fra i år. Det er ord-ekvilibrisme af højeste karat, og det er altid optur med refferencer til britisk ska!!!"

3: Kaka: "Bang Bang" - "Kaka er fremtiden for dansk dancehall, og "Bang Bang" giver en god indføring i hans verden. Tjek det ud!!!"

4: Santigold: "Disparate Youth" - "Jeg er generelt vild med Santigold, og efter lige at have set hende for anden gang på Roskilde, minder nummeret mig om koncerten, som var for vild. Jeg har også optur at hendes musik faktisk handler om noget, og har et budskab. Det synes jeg er vigtigt."

5: M.I.A: "Bad Girls" - "Hun er jo simpelthen bare for sej. Hendes flow er sindsygt, og videoen er grineren og tjekket."

Hvad synes I om Shaka Loveless' playliste? :)

Tjek vores journalist Stines sommer-playliste

MestLæste