Vi Unge

Turen går til Spanien

Af Anja Bruneskjold 21. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du skal til Spanien i din sommerferie, så læs lige med her, hvor vi har samlet de fedeste ting, du kan opleve, når turen går til Spanien.

Stå tæt på ham

Spanierne står altid meget tæt på hinanden, når de taler sammen, og det skal du helt sikkert udnytte. Stil dig tæt på den søde tjener eller fyren ved poolen. Det giver et kæmpe sug i maven!

Læs også: Turen går til Frankrig.
 

Hej smukke!

Spanierne er vilde med skandinaviske piger, og elsker at sige "hola guapa", som betyder "hej smukke". Prøv at sige "hola guapo" tilbage til fyren. Han regner slet ikke med, at du kan sige et eneste ord på spansk.

Læs også: Pinligt: Det opdigtede sprog.
 

Sov længe!

I Spanien starter dagen senere end andre steder i Europa. De spiser morgenmad klokken ti, frokost klokken to og aftensmad klokken otte om aftenen. Og så har de også siesta midt på dagen, hvor du kan sove til middag. Skønt!
 

Tapas, mums!

Spanien er kendt for deres tapas, hvor du bestiller en masse små retter, når du er på restaurant. Det er vildt hyggeligt at smage på så mange forskellige ting, og så er det bare superlækkert!

Læs også: Jubii, så er det sommerferie.
 

Både storby og strand

I Spanien er der både lækre strande, smuk natur og cool storbyer, så det er bare med at vælge, hvad du mest er til. Spanien tilbyder noget for alle, og du kan altså både solbade og shoppe.
 

Se aber

Spanien er det eneste land i Europa, der har aber, så hvis du er vild med dyr, skal du helt sikkert tage til Gibraltar, hvor aberne holder til. Cute!

Læs også: De bedste og værste sommerhits.
 

Tomatfestival

Hvert år er der tomatfestival i Spanien. Her gælder det om at have det sjovt og kaste tomater på hinanden. Tomasfestivalen foregår den sidste onsdag i august og er helt sikkert værd at opleve.
 

Vidste du at…

... det er helt okay at gå nøgen på gaden i Spanien?
… hovedstaden i Spanien er Madrid?
… det er unormalt at gå på date, hvis du er under 18 år?
… Spanien er det næsthøjeste land i Europa?

Læs også: 15 ting, du skal nå i sommer.

MegetMere