vi unges blog

Jubii, så er det sommerferie!

Af Line 25. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er bare skønt at have sommerferie, og på Vi Unge redaktionen glæder vi os rigtg meget til, at vi har sommerferie. Hvad skal du lave i din sommerferie?

Sisse: Jeg skal en uge til Barcelona - en af mine yndlingsbyer i hele verden. Jeg skal spise tapas, se på fantastiske bygninger, shoppe sko og danse hele natten til spansk musik. Og så skal jeg nyde solen herhjemme med grillaftener og ture til Amager Strandpark.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lea: Jubiii, jeg skal til Miami sammen med min kæreste - sol, kokusdrinks og palmestrand er jo for fedt, og vi skal SÅ meget have neonbadetøj på, så vi passer ind i Miamiuniverset. Men inden da skal jeg sørme også et smut på tøse-veninde-tur til min yndlingsby i Europa, Berlin, Berlin, Berliiiiin...

Rikke: I min sommerferie skal jeg på "Danmarkstur" med mine veninder. Altså en slags roadtrip med lækker musik i bilen, masser af chips og slik og så af sted rundt til Samsø, Silkeborg og Skagen, eller hvad vi finder på af steder. Jeg glæder mig helt vildt til at tøsehygge big time, ja jeg gør!

Tóra: Selv om jeg drømmer om sol og strand, så skal jeg holde ferie på Færøerne, hvor vejret ikke altid er så fantastisk. Men omgivet af min søde familie, den flotteste natur og mine dejlige veninder, så ved jeg, at det bliver en supergod ferie. Jeg glæder mig i hvert fald meget.

Frk. Lund: Jeg skal på Roskilde Festival og høre en masse fed musik, og så skal jeg flytte og på ferie med min kæreste, så det bliver dejligt! Forhåbentligt skal jeg også en masse på stranden og spise lækre is!

Julie: Jeg skal til Jylland, hvor jeg skal fejre fødselsdag hos min mutti, bade i Vesterhavet, hænge ud med mine skønne søstre og ellers bare nyde livet i en hængekøje. Bagefter tager jeg i sommerhus med min bedste veninde og hendes familie lige i nærheden af Viborg. Der er dømt spilleaftner, badning (de har en mega stor sø!), fis og ballade - og mon ikke der skal shoppes lidt i det jyske?

Cecilie: Jeg skal på weekend til Bornholm og bade fra klipperne. Og så skal jeg i sommerhus i Sverige, hvor vi skal grille på stranden, shoppe i de hyggelige svenske byer og spise stoooore mjukglass...

Line: Jeg glæder mig megameget, til jeg skal en uge til den italienske ø Sardinien. Så skal der bades i Middelhavet, og jeg skal spise italienske pizzaer og italienske is i laaaange baner. Og når jeg kommer hjem, fortsætter jeg den gode stil på de danske strande (og spiser danske is!)

Læs mere om

MestLæste