Vi Unge

Thomas fem sommerhits

Af Redaktionen 8. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge-redaktionens eneste dreng, Thomas, er netop kommet hjem fre ferie med en masse gode minder - og musik! Tjek hans sommerhitliste her.

Sommerhits er noget af det bedste musik, der findes, da det oftest forbindes med rigtig gode minder. I år har ikke været en undtagelse for mig - der er vildt mange nye og gamle sange, som har gjort min sommer uforglemmelig.

Who the f*** is Thomas? Tjek hans profil her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Will.i.am feat. Eva Simons: "This is love" - En rigtig basker! Fed intro der bare bakkes op af Eva Simons seje vokal og et poppet house-beat.

Chris Brown: "Don't wake me up" - Chris Brown er en af mine yndlings musikere, og dette hit har bare så meget energi og glæde, at det bare får mig i feststemning.

Rudimental ft. Paul Newman: "Feel the love" - Jeg kendte ikke kunstnerne, men første gang jeg hørte sangen i radioen, var jeg fuldstændig forelsket.

Se også vores webredaktør Toras søde sommerhits

Beyoncé: "Love on top" - Hvad skal jeg sige? Jeg bliver i godt humør, når jeg hører den, og så har Beyoncé bare en sprød stemme. Kærlighed og sommer går hånd i hånd.

Smag på P3 feat. diverse kunstnere: "Nede med Koldskål" - Jeg er hoppet på reggae/dancehall-bølgen, og denne sommersang er bare genial! Omkvædet med Niklas er så catchy, at det kører på repeat i mit hoved.

Tjek Shaka Loveless' seje playliste!