Vi Unge

Sjove ting at lave på bilferien

Af Anja Bruneskjold 3. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du skal på ferie og køre rigtig langt i bil, så læs med her, hvor vi har fundet nogle sjove ting, du kan lave på bilferien.

Det kan godt være virkelig kedeligt at sidde på bagsædet af en bil, hvis du skal køre rigtig langt. Vi har fundet på nogle sjove ting at lave på bilferien, så du ikke keder dig.

Se film
Sørg for at tage en masse film og en computer med på bilferien. Når du ser film, glemmer du tiden, og pludselig er du nået frem til feriestedet. Hvis du ikke har mulighed for at få strøm til din computer, så kan man faktisk købe en dvd-afspiller til bilen. Den er lidt dyr, så tag lige en snak med dine forældre om det!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Turen går til Tyrkiet.

Læs Vi Unge
Det er altid en god idé at tage en masse læsestof med, når du skal ud og køre langt, så hvorfor ikke vælge at tage verdens sejeste magasin, Vi Unge, med? Du kan også tage en masse tykke bøger med - så går tiden hurtigt!

Spil
Hvis dine søskende sidder på bagsædet sammen med dig, kan I hygge jer med en masse spil. Det kan både være brætspil eller kortspil, men I kan også opfinde jeres egne lege. For eksempel kan I se, hvem der ser flest grønne biler på 10 minutter eller I kan finde på en lille quiz. Det er faktisk ret sjovt, og tiden flyver afsted!

Læs også: Turen går til Italien.

Lav en sej playliste
Sørg for at opdatere din playliste på din iPod, og husk, at den skal være opladet! Hvis du ikke opdaterer playlisten, inden du skal på bilferie, ender det med, du hurtigt bliver træt af musikken, fordi du allerede har hørt det mange gange. Så ny musik på din iPod!

Snak med din familie
Når man skal køre langt, sidder man rigtig tit og kigger ud i luften i mange timer. Men det er faktisk helt vildt hyggeligt at sludre med sine forældre om alt muligt. Spørg dem for eksempel, hvor de mødte hinanden henne - så vil de kunne fortælle om en masse sjove minder.

Læs også: Hvad kan man lave i sommerferien?

Vær kreativ
Det er sejt at være kreativ, og du kan for eksempel tage en stor blok og en masse farveblyanter med på turen. Sæt dig for at blive god til en bestemt ting - manga-tegninger, blomstertegninger eller noget andet, og hyg dig med det på turen.

Lav en to-do-liste
Når du alligevel sidder i bilen og keder dig lidt, så lav en to-do-liste over de ting, du og din familie skal se, når I ankommer til jeres feriested. Når du er på farten, kan du hurtigt glemme alle de ting, du har planlagt at se, så det er en god idé at skrive det ned.

Læs også: Huskelisten: Den store festival-guide.

MestLæste