nyeste vi unge

Teenlife Sommer: 132 siders underholdning til din sommer

Af Nadia Laas Hansen 3. maj 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du klar til sommer? Hvis ikke, så bliver du det i hvert fald med det nye Teenlife Sommer, som er på gaden nu. Se her, hvad du kan glæde dig til.

Sol, sommer og TEENLIFE SOMMER! Yay, vores ekstra store sommerblad Teenlife Sommer er på gaden nu - og det er fyldt med underholdning til stranden, haven, sommerhusturen eller hvor du nu skal tilbringe din sommer. Her er, hvad du kan glæde dig til:

Stort sommertema

Vi går all in på sommer! Læs alt, hvad du skal vide om din sommer i artiklen "Sommer fra A-Å", få gode tips i artiklen "sommerfest i haven" og lav de lækreste iskolde snacks ud fra vores yummy opskrifter i bladet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sommerens pinligste historier

Oh yes, der sker pinlige ting hele året, men om sommeren er der bare ekstra mange cringe historier om nøgenbadning, vandrutsjebane-fail og meget mere. He, he ...

100% sjov sommer

Du kommer slet ikke til at kede dig med vores kæmpe sommerblad. Vi har nemlig sørget for tests, sjove opgaver, quizzer og noveller til dig. Så er underholdningen til køreturen reddet!

Veninder

Vi kan ikke finde ud af, om vi glæder os mest til at læse "15 ting, du kun laver med din BFF" eller "få en ferieveninde".

Flirte-historier

I har haft nogle virkelig romantiske sommerflirts, og vi har samlet alle jeres historier!

Psst.. I bladet finder du også en flirteguide, hvor du kan lære at flirte på flere sprog. Ciao, bella!

Farverige musthaves

Kom i sommerstemning med sæsonens fineste farver. Vi har fundet 81 sommer-items i de flotteste farver!

Udover det, finder du selvfølgelig masser af spændende artikler om beauty, stjerner og meget, meget mere ... Det bliver bare verdens bedste sommer!

Læs også: Skal du med på Vi Unge Sommercamp?

MestLæste