Fredrik Trudslev på forsiden af det nye Vi Unge
nyeste vi unge

Nyt Vi Unge: Stort julenummer med goodiebag

Af Vera Olivia Lissner Rømer 4. november 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu’ det jul igen, og nu’ det jul igen og… hvad er bedre end at hygge med det nye Vi Unge, der er propfyldt med en masse godt jule-indhold? Du kan blandt andet glæde dig til at komme helt tæt på youtuberen Fredrik Trudslev, du kan stemme på årets par, årets serie eller årets person i Vi Unge Awards 2021, eller du kan teste hvilket realityprogram, der er som skabt til dig! Vi har også samlet intet mindre end 67 fede julegaveidéer, 10 hammerlækre og sprøde juleopskrifter, en jule-Q&A med dine favorit-celebs og meget, meget mere! What’s not to like?

Hvad kan du se frem til i det nye Vi Unge?

Kom helt tæt på Fredrik Trudslev

Udover at youtuberen Fredrik Trudslev er på forsiden af det nye Vi Unge, så kan du også lære ham bedre at kende i bladet! Her svarer han nemlig på 10 af jeres spørgsmål – såsom hvad det bedste i verden er for ham, hvordan han har det lige nu, og hvilken af hans videoer, der er den bedste. Derudover kan du komme ”Bag om billedet”, hvor Fredrik fortæller de sjove og (s)ærlige historier bag fem af sine Instagram-billeder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi Unge Awards 2021

Hvem elsker ikke Award-shows? 2021 er snart ovre, og det betyder, at det nu er tid til at gøre status! Hvilken film imponerede mest, hvem var årets person, hvilken serie bingede vi, hvilket Instagram-billede fik os til at stoppe op, og hvilket rød løber-look dånede vi over? Vi nominerer – du vælger en vinder!

67 julegaveidéer i alle prisklasser

"Sender du snart den ønskeliste?" Dét kommer din familie HELT sikkert til at spørge dig om op til jul, men hvad skal du svare? Vi hjælper dig på vej med hele 67 fede julegaveidéer i alle prisklasser. Så hvad enten du er til et nyt, lækkert sæt sengetøj, et par fine øreringe eller nogle nye sneaks, så har Vi (Unge) din ryg!

Jule-Q&A med dine yndlings celebs

Hvordan fejrer Jasmin Lind, Tine Maria, Hjalmer, Isabel Rigenstrup og Lærke Bentsen jul? Hvad spiser de til middagen den 24. december, hvad er deres yndlingsting ved julen, og hvad er den bedste gave, de nogensinde har fået? Dét og mange flere julespørgsmål svarer de på i det nye Vi Unge.

Hvilket realityprogram er som skabt til dig?

Spiller du spillet, eller er du på badeferie? Har du nogensinde tænkt over, hvilket realityprogram du ville passe ind i? Tag testen i det nyeste Vi Unge, og find ud af om du eksempelvis passer perfekt ind i ’Paradise Hotel’ eller ’Gift ved første blik’! Pssst.. Vi foreslår selvfølgelig ikke, at du skal melde dig som deltager, men derfor er det da stadig ret grineren at vide, hvilket realityprogram du helt klart ville owne!

10 hammerlækre og sprøde juleopskrifter

Find forklædet frem, fyr op for jule-playlisten, og hop i køkkenet med din BFF eller familien. Vi har sørget for ti af de bedste, søde og sprøde juleopskrifter til dig. Så hvis du craver nogle gyldne peanutkugler, sprøde klejner eller chokoladefyldte æbleskiver, så skal du vist have fingrene i det nye Vi Unge. Muuums, siger vi bare.

Rigtig god læselyst!

Det her er selvfølgelig bare et uddrag af alle de ting, du kan læse om i det nyeste Vi Unge. Du kan også finde en guide til den perfekte dunjakke, læse 6 gode bagetips fra Emil Obel eller tjekke månedens horoskoper ud! Gaven, der bliver ved med at gi’, hvis vi selv skulle sige det.

Psst! Med julenummeret får du en goodiebag med 3 gaver! Fra alle os til alle jer!

Hop en tur i dit lokale supermarked eller smut forbi en bladkiosk nær dig, og få fingrene i det nye blad, der er spækket med (jule)indhold - lige til DIG!

MestLæste