nyeste vi unge

Nyt Vi Unge på gaden: Få et smugkig her

af Redaktionen 9. november 2022
Foto: Elisabeth Eibye
Det nye Vi Unge er på gaden den 10. november 2022, og her kan du smugkigge i bladets indhold - hvor du blandt andet kan møde TikTokker Natasha Høyer, læse om hvordan fem kendte fejrer jul, hvad catcalling er for en størrelse og meget, meget mere.

Hvad kan du glæde dig til i det nye Vi Unge? 

Mød Natasha Høyer fra TikTok
Du kender hende som beauty- og fashion-TikTokkeren, der også spreder gode råd om selvtillid og kropskærlighed.
Natasha Høyer er på forsiden af det nye Vi Unge, og du kan nu lære hende bedre at kende, når hun svarer på 15 spørgsmål om alt fra drømme til kropskærlighed.

Årskavalkade - hvem stemmer du på?
2022 synger på sidste vers, og det betyder, at vi kan begynde at gøre status på året, der gik. Hvilke hits sang vi med på, hvem imponerede på den røde løber, og hvilket særligt øjeblik gjorde størst indtryk? Det bestemmer du – vi har fundet de nominerede, og så skal du bare sætte dit kryds - og det kan du gøre på side 14-21.

Din første tur til gynækologen 
Tanken om at et fremmed menneske skal undersøge ens kønsorganer kan være ret angstprovokerende, men nogle gange er det altså nødvendigt. Vi har fået en ekspert til at besvare nogle af de mest normale spørgsmål om den gynækologiske undersøgelse, så det kan blive en god, rar og tryg oplevelse – for ja, det kan det sagtens være! 

De største popdivaer - jule-edition

Popdivaer + jul = match made in music heaven. Vi har samlet 10 af de bedste numre til hjerternes fest. Hop over på side 34, og kom i julehumør.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg ønsker mig ... Vi Unges julegave-guide
Din familie er garanteret begyndt at spørge: Hvad ønsker du dig i julegave? På de næste sider får du masser af inspiration i forskellige prisklasser: Under 200, 400, 700 og 1.000 kroner. Hop over på side 41-45 og bliv inspireret!

Hvad er “catcalling”?
Hvis du har oplevet at blive piftet eller råbt af, når du går på gaden, er du højst sandsynligt blevet udsat for catcalling. Bliv klogere på fænomenet her – og hvorfor det er enormt problematisk i det nye Vi Unge.

Vi Unges klummeskribent Ida-Sophia funderer ...
I denne måned over, hvorfor forelskelse egentlig er sat op på SÅ høj en piedestal. Jo jo, den er da dejlig, men det er kærligheden til din ven, mor og hund jo også … Dyk ned i hendes tanker om kærlighed på side 66-67. 

Jule-test
Man kan nærmest ikke komme gennem december uden at se mindst én julefilm. Men hvilken skal du vælge?

MegetMere