Vi Unge

Få eksklusivt Vi Unge-indhold med ny, gratis app

Af Josephine Sjelhøj 29. juni 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kunne du også tænke dig at få adgang til endnu flere pinlige historier og test samt en masse eksklusivt kulturindhold? Så skal du læse med her. Vi Unge er nemlig klar med en gratis app, der samler alt dit yndlingsindhold fra både hjemmesiden og magasinet, så du altid kan holde dig opdateret.

Kan du heller ikke få nok af kendis-gossip, sjove tests og pinlige historier? Så skal du have fat i Vi Unges helt nye (og gratis!) app, hvor du kan få adgang til en masse eksklusivt Vi Unge-indhold.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Eksklusive artikler

Med den nye app får du notifikationer direkte på telefonen, når vi poster nyheder på hjemmesiden, og derfor kan du altid holde dig opdateret på alt, der foregår i Hollywood.

Ud over at have hjemmesiden lige ved hånden får du også adgang til en masse eksklusivt indhold, som ikke kan tilgås andre steder end i magasinet. Det eksklusive indhold er alt fra artikler om kultur, skønhed og mode til special editions af pinlige historier og tests.

Nye afsnit af Pinlige historier og Godnathistorien

Hvis du ikke kan få nok af de pinlige historier, kan du fremover lytte til de helt nye episoder af Vi Unges podcasts inde i appen. Appen bliver nemlig også det helt nye hjemsted for både "Pinlige historier" og "Godnathistorien", der gennemgår de fortællinger, du kender fra magasinet. Det betyder, at du fremover skal have Vi Unge-appen på din telefon for at lytte til de nyeste afsnit af vores podcasts.

Samtidig kan du møde ALLY, som er en platform fyldt med unikke, danskproducerede podcast, videoer og artikler.

Du kan downloade Vi Unges app helt gratis i app store og i Google Play, og det eneste, du skal gøre for at få adgang til alt det eksklusive indhold, er at tilmelde dig med din e-mail.

DOWNLOAD APP'EN I APP STORE HER

DOWNLOAD APP'EN TIL ANDROID HER

Læs mere om

MestLæste