ctavu02_2021854
nyeste vi unge

Nyt Vi Unge: Kom helt tæt på hovedpersonerne fra ’GRÆNSER' og Noah fra ’The Kissing Booth’

Af Redaktionen 11. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er det helt nye Vi Unge-blad endelig på gaden, og det er fyldt med alt fra artikler om sexisme og grænser til 13 siders mode og et interview med skuespilleren Jacob Elordi fra ’The Kissing Booth.’ Du kan også komme helt tæt på stjernerne fra ’GRÆNSER,’ der fortæller om, hvor de selv sætter grænsen.

Hvad kan du glæde dig til i det nye Vi Unge-blad?

Et helt nyt Vi Unge

Det du ser lige nu er et helt nyt Vi Unge. Vi har givet Vi Unge-universet en kæmpemæssig makeover, så det passer endnu bedre til teenage-livet i 2021. Du vil måske derfor opdage, at bladet har fået et helt nyt udseende, og nu også indeholder artikler om vigtige emner såsom sexisme, klimaforandringer og racisme. Vi har selvfølgelig stadig alt det, du kender fra Vi Unge, som pinlige historier, mode og kendisnyt, men vi kommer også til at have meget andet, som vi ved også interesserer dig. Vi håber, at I kommer til at elske det ”nye” Vi Unge lige så meget, som vi gør.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kom helt tæt på hovedpersonerne fra ’GRÆNSER’

Er du også helt vild med ungdomsserien ’GRÆNSER’? Vi kan ikke få nok af serien, der italesætter alt fra venskaber og kærester til deling af nøgenbilleder og alkoholproblemer. I det nye Vi Unge-blad kan du komme helt tæt på de fem skuespillere i et stort interview.

Vi Unge undersøger: Sexisme i skoletiden

I det nye Vi Unge dykker vi ned i et af tidens allerstørste samtaleemner – sexisme og seksuelle krænkelser. Vi har snakket med to gymnasieelever og en ekspert, og på Instagram har vi spurgt, hvordan I oplever sexisme i jeres hverdag.

LÆS OGSÅ: ”The Kissing Booth 3” på vej: Se den nye teaser her

Eksklusivt interview med Jacob Elordi fra ’The Kissing Booth’

Vi har mødt Jacob Elordi, der spiller Noah i ’The Kissing Booth’ og Nate i 'Euphoria' til en snak om at bekymre sig mindre og ønsket om, at sociale medier som Instagram ikke fandtes. Du kan også lære meget mere om, hvilken rolle der har været den største udfordring for ham, og hvem der er hans største inspiration.

Stor DIY-guide

Vi elsker at finde nye hobbyer, og i bladet har vi flere guides til spændende DIY-projekter. Du kan blandt andet lære, hvordan man laver lækre citronsnitter ligesom Mia fra ’Den Store Bagedyst.’ Hvis du går og drømmer om at lave en unik og bæredygtig mulepose, kan du i bladet også finde en tutorial til, hvordan du laver din helt egen trendy mulepose.

Mød ’X Factor’-dommerne

I det nye Vi Unge-blad kan du komme helt tæt på værterne og dommerne i dette års ’X Factor’. Du kan blandet andet finde ud af, hvad Melvin Kakooza glæder sig allermest til som ny vært og læse Thomas Blachmans bedste råd til unge.

Læs mere om

MestLæste