nyeste vi unge

Nyt Vi Unge: Glæd dig til et Vi Unge fyldt med selvkærlighed

Af Tanja Hartmann 25. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er det nye Vi Unge endelig på gaden, og det er fyldt med artikler om selvkærlighed. Du kan blandt andet blive klogere på kropsbehåring, din kvindehistorie, få et indblik i Instagrams polerede virkelighed, og så giver vi dig også inspiration til, hvad du kan se, spise, læse, lave og lytte til dette forår og meget, meget mere.

Hvad kan du glæde dig til i det nye Vi Unge?

LÆS OGSÅ: Eldina vil minde alle om, at kropshår er naturligt

Nyt Vi Unge, der oser af selvkærlighed

Det nyeste Vi Unge er endelig kommet på gaden. Vi Unge-universet har fornyeligt fået en stor makeover, så det passer endnu bedre til teenage-livet i 2021. Bladet har både fået et helt nyt udseende, men det berører nu også flere vigtige emner - såsom selvkærlighed, klima og kvinders historie. Vi har selvfølgelig stadig alt det, du kender fra Vi Unge, såsom pinlige historier, mode og kendisnyt, men vi kommer også til at have meget andet, som vi ved også interesserer dig. Vi håber, at I kommer til at elske det ”nye” Vi Unge lige så meget, som vi gør. I det nyeste Vi Unge sætter vi fokus på en række forskellige emner - her i blandt selvkærlighed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Instagram vs. virkelighed

Bliver du også påvirket af de billeder, som du ser på Instagram? Det kan godt være svært at gennemskue, hvad der er virkelighed, når polerede billeder fylder dit feed. Men billeder manipulerer. I det nye blad kan du møde to instagrammere, der gør op med glansbilledet. De viser dig, at du ikke skal tro på alt, som du ser på Instagram.

Vi Unge undersøger: Hår eller ej

I det nye Vi Unge dykker vi ned i et af tidens allerstørste samtaleemner – kropsbehåring. Vi zoomer ind på det individuelle valg, der ofte deler vandene – hår på en kvindekrop. Her kan du møde Fie, der har valgt at lade sine hår gro. Hun fortæller, om hendes oplevelser med det.

Vennebog: Kom tæt på Flora Ofelia Hofmann Lindahl

I Vi Unges ’Vennebog’ kan du komme helt tæt på skuespillerinden Ofelia, der blandt andet har spillet med i Netflix-filmen ’Landet af glas’. Her kan du finde ud af, hvorfor hun stadig har en gammel Nokia-telefon, hvad hendes dårligste vane er, og hvilket sprog hun ønsker at lære. Du vil måske blive overrasket!

Kæmpe forårsguide

Foråret nærmer sig med hastige skridt, så vi hjælper dig med at blive forårsklar. Vil du for eksempel gerne vide, hvordan du kan gøre dit forår lidt federe? I det nye Vi Unge kan du få inspiration til 50 ting, som du kan lave, læse, se, gøre, spise og lytte til. Enjoy!

Lær din seje kvinde-historie at kende

Kvinder har gennem historien kæmpet hårdt for alle de muligheder, som vi har i dag. Det har krævet blod, sved og tåre. Du kan i det nye blad læse om nogle af de superseje og badass kvinder, der har været med til at gøre en stor forskel gennem tiden!

God læselyst!

...Det her er bare nogle af de ting, du kan læse om i det nyeste Vi Unge. Hop en tur i dit lokale supermarked eller smut forbi en bladkiosk nær dig og få fingrene i det nye blad, der er spækket med indhold - lige til DIG!

God fornøjelse!

LÆS OGSÅ: Lili Reinhart: "Nej tak til stereotyper om biseksuelle kvinder"

Læs mere om

MestLæste