nyeste vi unge

Nyt Vi Unge: Det store vinter-nummer er på gaden!

Af Vera Olivia Lissner Rømer 15. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann
Self-love first, babe! Det nye Vi Unge er endelig på gaden, og det er spækket med en masse self-love-indhold, som du kan nyde denne vinter. Du kan blandt andet glæde dig til at læse et stort interview med seje Flora Ofelia, møde Lucy Hale fra ’Pretty Little Liars’ og finde ud af, hvilken chick-flick du er! Derudover har vi samlet en guide til at bryde 10 negative tanker, 6 madpakkeidéer til dig, der er træt af rugbrød, 10 ting, du kan lave på dit værelse – og meget, meget mere!

Hvad kan du glæde dig til i det nye Vi Unge?

Self-love first

Som du måske har gættet, så er temaet i det nye Vi Unge ”self-love”. Vi har samlet en masse lækre hoodies og fleece, som du kan pakke dig ind i på kolde dage, vi har fundet 5 gode podcasts, som du kan lytte til på dine gåture, og så har vi samlet 9 tips til, hvordan du får det bedste år. Derudover guider vi dig til, hvordan du bryder med de negative tanker, og hvordan du bliver bedre til at tale pænt til dig selv, og sidst men ikke mindst har vi mødt den tidligere The Voice-vært Ida-Sophia Petersen til en snak om veninde-hjertesorg.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kom med på Flora Ofelias rejse

Flora Ofelia Hofmann Lindahl var blot 9 år gammel, da hun vandt MGP med sangen ’Du Du Du’. Siden da har hun fået både tv-serier, spillefilm og en Robert-pris med på sit cv – alt imens hun har gået i skole og passet lektierne ved siden af. I det nye Vi Unge kan du følge Flora Ofelias rejse fra MGP-scenen til prisvindende skuespillerinde i et stort interview.

10 ting, du kan lave på dit værelse

Har dit tøjskab brug for en solid sortering, eller vil du lære at strikke en vest? De kolde vintermåneder er over os, og det begrænser de sjove aktiviteter, man kan lave ude i det fri. Men hvem siger egentlig, at man ikke kan have det sjovt alligevel? Vi giver dig 10 bud på ting, du kan lave på dit værelse, når det er koldt og kedeligt udenfor.

6 madpakkeidéer, der ikke er rugbrød

Træt af rubbere? Man skal ikke undervurdere en klassisk rugbrødsmad med spegepølse og remo, men den bliver måske en smule kedelig i længden! I det nye Vi Unge har vi samlet 6 saftige og sprøde opskrifter til madpakken, der vil gøre dine klassekammerater grønne i hovedet af misundelse!

Mød ’Pretty Little Liars’-stjernen Lucy Hale

”Got a secret, can you keep it?” Sådan starter den ikoniske introsang til den amerikanske hitserie ’Pretty Little Liars’. I det nye nummer af Vi Unge kan du komme tættere på en af skuespillerne fra serien. Vi har nemlig mødt talentfulde Lucy Hale til en snak om at finde sig selv (igen), om selvkærlighed og om vigtigheden af at sige nej. Pssst.. Vidste du, at Lucys fulde navn er Karen Lucille Hale?

Hvilken chick-flick er du?

Er du en Cher, Torrance eller Galleria? Chickflicks er søde, sjove, og så booster de altid vores humør, når vi er lidt nede. Lidt som en rigtig god veninde. Men hvilken ikonisk chickflick minder DIN personlighed mest om? Test dig selv i det nye Vi Unge.

DIY-guide: Lav dine egne boblelys

Det er mørkt, når du står op, og det er mørkt, når du går i seng. Ved du, hvad det betyder? Stearinlys! Og findes der noget hyggeligere? Ja, faktisk at lave dem selv! I det nye nummer af Vi Unge har vi lavet en cute DIY-guide til dig, der drømmer om at lave dine egne fine boblelys. Måske er det endda den perfekte gave til én, du holder af?

Rigtig god læselyst!

Det her er selvfølgelig bare et uddrag af alle de ting, du kan læse om i det nyeste Vi Unge. Du kan også blive klogere på, hvad slut-shaming er, finde vores bud på den perfekte januarplayliste, komme bag om Insta-billedet med Signe Kragh, og så kan du også læse Malte Eberts geniale svar på vores 18 vennebog-spørgsmål!

Hop en tur i dit lokale supermarked, eller smut forbi en bladkiosk nær dig og få fingrene i det nye blad, der er spækket med self-love-indhold – lige til DIG!

Mere Vi Unge?

Så ønsk dig et Vi Unge-abonnement i julegave. Klik her og læs mere!

MestLæste