Vi Unge nr 3 2017
nyeste vi unge

Lækre makeuppensler med det nye Vi Unge

Af Sisse Tvegaard Andersen 22. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du kommer til at lægge makeup som en pro, når du har læst det nye Vi Unge. Vi har nemlig proppet bladet med gode skønhedstips og lækker makeup-inspiration – og så får du to fine makeuppensler sammen med bladet!

Elsker du også at shoppe skønhedslækkerier, eksperimentere med dit makeup-look og følge de dygtige beauty-vloggere på YouTube? Så skal du skynde dig ned i kiosken efter det nye Vi Unge, for der har vi et stort tema om beauty fyldt med inspiration, gode tips og produkter, som pynter både på din makeuphylde og på din hud. Sammen med bladet får du to fine makeuppensler.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

25 beauty-favoritter
Det kan være svært at finde rundt på butikkernes bugnende beauty-hylder, men her får du hjælp til at finde de allerbedste produkter.

Beauty-vloggerne, du SKAL følge
Er du til Astrid Olsens sjove og ærlige tutorials, Sissel AB’s Korea-inspirerede looks eller James Charles vilde forvandlinger?

Læs også: Få en brow box fra HOT Makeup sammen med Vi Unge

Få styr på dine bumser
Bumser er meganederen, men hvad skyldes de egentlig, og hvad kan du gøre for at slippe af med dem? Det finder du ud af nu.

Sådan bliver du en stjerneveninde
Læs de syv tips, der gør dig til en endnu bedre veninde – og hvem vil ikke gerne være det?

Crusher du på flere?
Banker dit hjerte både for Lukas fra parallelklassen og Oliver, som altid smiler til dig, når du møder ham i hallen? Testen afslører, hvem du skal satse på.

Psst! Skal du med på Vi Unge SommerCamp 2017?

Stort interview med Fie Laursen
Bloggeren fortæller helt ærligt om at lyve, om de kendte ekskærester og om at være (næsten) immun over for hate.

Plakat med Marcus & Martinus …
… og du får også plakater med Page Four, Lucy Hale, Niall Horan, The Chainsmokers, Charlie Puth, Noah Cyrus + tre fine designplakater.

Og så får du selvfølgelig også pinlige historier, inspiration til dit værelse, horoskoper, svar fra drenge-eksperterne og de allerfineste modekøb – præcis som du plejer i Vi Unge.

Vi Unge kan købes i kiosker og supermarkeder over hele landet

Vi Unge nr 3 2017

Læs mere om