nyeste vi unge

Kom helt tæt på Emilie Briting, Elle fra 'The Kissing Booth' og K-pop-universet

Af Redaktionen 3. januar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er det nye Vi Unge-blad endelig på gaden - og det er propfyldt med masser af viden og underholdning om alt fra K-pop-universet, seksualitet, et knust hjerte og skuespilleren Joey King, der spiller Elle i 'The Kissing Booth'. Derudover kan du glæde dig til en stor afsløring om Vi Unges fremtid...

Hvad kan du glæde dig til i det nye Vi Unge-blad? 

Kom helt tæt på Emilie Briting

I et interview med den 19-årige influencer Emilie Briting deler hun alt det, vi gerne vil vide, om hendes liv, YouTube og Instagram og ikke mindst hendes sans for mode. Hør blandt andet, hvad hun får flest beskeder fra sine følgere om og hendes bedste genbrugstips. 

Se hvilke kendte, du deler stjernetegn med

Er du vild med de ugentlige horoskoper på Viunge.dk? Og elsker du bare generelt alt om stjernetegn og astrologi? I det nye blad afslører vi, hvilke kendte du deler stjernetegn med - måske har du endda lidt mere tilfælles med dem, end du tror...

Læs også: Dit stjernetegn afslører, hvilken film du skal se

Kom over dit knuste hjerte

Det kan føles som om, at hele livet falder fra hinanden, hvis den man elsker, ikke elsker en tilbage. Vi har alle prøvet det, og det gør ondt - men vi lover dig: Livet skal nok blive godt igen. I det nye blad finder du en masse gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem perioden og får repareret dit knuste hjerte, så du igen er klar til kærligheden.

Brevkasse om seksualitet

I én stor brevkasse har vi samlet alle jeres gode spørgsmål om seksualitet. Her kan du få svar på spørgsmål som: Hvordan ved jeg, om jeg er biseksuel? og Hvordan fortæller jeg mine forældre, at jeg er til piger? 

Et eksklusivt interview med Joey King, der spiller Elle i 'The Kissing Booth'

Vi har taget en snak med den fantastiske skuespillerinde Joey King, der spiller Elle i 'The Kissing Booth' om alt fra at være med i de populære Netflix-film, hendes forhold til de andre skuespillere, hendes første crush, og det bedste kærlighedsråd, som hun nogensinde har fået.

Læs også: 'The Kissing Booth 3' er på vej

En miniguide til K-pop

Der har været stor efterspørgsel på indhold om K-pop - og som altid, lytter vi selvfølgelig til, hvad I gerne vil se mere af. I det nye blad finder du en miniguide til K-pop, hvor både de, som ikke kender så meget til fænomenet og de, som er dedikerede K-pop-fans, kan følge med. Hør meget mere om de populære K-pop-grupper BTS og BLACKPINK - og lær de to nyere grupper ITZY og SuperM at kende.

Psst... Der gemmer sig også en plakat med BTS i det nye blad.

En afsløring om Vi Unges fremtid, som du kan glæde dig til...

Der sker noget helt nyt på Vi Unge-redaktionen lige for tiden - og i det nye blad afslører vi, hvad du (meget) snart kan glæde dig til!

MegetMere