nyeste vi unge

Det store venindenummer

Af Julie Lund Mikkelsen 26. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du klar til venindehygge? Invitér dine piger over til te og Vi Unge-læsning – det nye blad er nemlig lavet helt specielt til jer!

Er der noget bedre i verden end en megasød veninde? En, som du kan ringe til midt om natten, hvis du har brug for en snak – og en, som kan give dig mavekramper af grin, når I hænger ud sammen. Ja, gode veninder er jo seriøst guld værd! Derfor har vi lavet det her helt særlige nummer af Vi Unge, hvor vi hylder venskab og søde veninder. Og psst, du kan både læse det alene og sammen med dine bedste veninder …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kæmpe tema: Alt om veninder

Vil du endnu tættere på din BFF? Har I en venindekrise, der skal løses? Eller drømmer du om at møde en ny, sød veninde? Du får gode tips til det hele i det nye Vi Unge.

Ekstra til dig: Tag de sjoveste selfies

Vi har sneget en ekstra gave med til dig i det nye Vi Unge. Du får nemlig nogle supersjove props, der vil gøre en venindeselfie endnu mere sjov!

– Jeg har aldrig mødt min veninde i virkeligheden!

Forestil dig at have en bedste veninde, som du kun har snakket med på nettet – men aldrig krammet og mødt i virkeligheden. Sådan er det for de tre venindepar, du kan møde i det nye Vi Unge. Men vi arrangerede deres første møde og var med hele vejen, da de endelig mødte hinanden …

Læs også: Vil du med på Vi Unge SommerCamp i år?

Forårsfin – fra top til tå

Vil du være 100 procent klar til foråret? Så skal du bare læse vores store guide til at forkæle dig selv fra hovedbund til tåspidser og gøre dit forår lidt ekstra luksus.

Kom helt tæt på Ariana Grande

Vi varmer op til Arianas koncert den 12. maj og giver jer en stor guide til alle de ting, du skal vide om seje og cool Ari.

Læs også: Få 10 lækre makeupbørster sammen med Vi Unge

Mangler du inspiration til nye frisurer?

Bare rolig, vi kan hjælpe! Vi viser dig nemlig fire fine forårsfrisurer i det nye Vi Unge – og så er det altså slut med dårlige hårdage.

Tilgiv ham eller drop ham?

Din flirt har fucket op – men er det så slemt, at du skal slå op med ham? Eller skal du hellere tilgive ham og komme videre i jeres forhold?

Er der mere? Ja da! Du får selvfølgelig også både plakater, beautytips, pinlige historier, horoskoper, sunde råd og meget, meget andet, som du plejer i dit Vi Unge-blad!

Læs mere om