julestemning
Vi Unge

Kom i julestemning med de her 10 tips

Af Line Sølvhøj Jensen 20. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du haft travlt med skolen, så du endnu ikke er nået at komme i rigtig julestemning? Her giver vi dig ti stensikre tips til at komme i julestemning.

Er december fløjet af sted, så du slet ikke har opdaget, at julen står for døren? Bare rolig, det er ikke for sent at komme i ægte julestemning!

Læs også: Tips til jul.

Følg guiden herunder - om ti tips er du i ægte julestemning.

1. Lav en playliste på YouTube med dine yndlingsjulesange. Husk Justin Biebers "Mistletoe", Rihannas "I Just Don't Feel Like Christmas Without You" og Sukkershoks "Hele Julenat, Hele Juledag".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Skynd dig at foreslå veninderne, at I laver en tøse-julefrokost. I kan holde den inden jul, hvis I kan nå det, eller mellem jul og nytår. Nu har du noget at glæde dig til!

3. Prik huller i en appelsin og hæng den op på dit værelse. Uh, snart dufter der dejligt af jul.

4. Selv om du ikke har fulgt med, så tag dig tid til at se dagens afsnit af tv-julekalenderne - også "Nissebanden i Grønland" - den vil helt sikkert minde dig om din barndoms jul.

5. Lav noget supernemt og lækkert konfekt af skovbær-marcipan og hvid chokolade, og inviter din veninde eller søster ind på julehygge.

6. Lån lidt af dine forældres julepynt, så du kan pynte op på dit værelse. Er du ikke til det vilde julepynt, så kan nogle røde lys eller en lyskæde også skabe julestemning.

7. Ingen jul uden Pyrus - var det ikke sådan, du havde det engang? Smut ind på YouTube og hør "December"-sangen, eller hvad med "Jesus og Josefine"?

8. Tag ned i Blockbuster og lej nogle gode julefilm. Her er ti af de allerbedste julefilm.

9. Smut ind på dr.dk og tjek de mange afsnit fra gamle julekalendere ud. Det er hyggeligt!

10. Hov, kom du liiige tilfældigvis til at åbne dine forældres klædeskab og se, at der lå en julegave til dig?? Ikke noget med at mærke - kun kigge! Når du ved, at der ligger en gave og venter på dig, så må juleaften gerne komme, ik?

Læs også: Bare det snart var jul...

MestLæste