Vi Unge

Hold søsterdag med din søster ♥

Af Caroline Stefansen og Line Sølvhøj Jensen 24. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
På lørdag er det søsterdag, og derfor har vi samlet nogle ideer til, hvad du kan lave sammen med din søster.

Søsterdag falder altid den sidste lørdag i maj, og i år er søsterdag derfor d. 28. maj. Det er dagen. hvor du kan fejre din søster og fortælle hende, at du trods alt holder af hende. Du kan gøre noget specielt for hende, og hun vil helt sikkert blive overrasket og glad. I kan lave en masse ting sammen hele dagen, og du kan eventuelt give hende en lille gave. Her er der nogle idéer til, hvad I Kan lave på jeres søsterdag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvilken type søster er du?

Tage i biffen
Tag en tur i biffen og se en sjov tøsefilm. Lige nu kører "Water for elephants", og den er helt sikkert et hit at se med sin søster! Men husk også lige nogle servietter til at tørre øjnene med!

Yndlings café
Tag ud og spise sammen på jeres yndlings café. Det behøver ikke være en fin restaurant, men find et sted hvor I kan få god mad og hygge jer, mens I får snakket en hel masse igennem. Du finder sikkert ud af, at det faktisk kan være tophyggeligt at hænge ud med sin søster.

Læs også: Søster-makeover.

Tag på udflugt
Pak picnickurv og tag på en cykeltur sammen. I kan tage i skoven, på stranden, i parken eller måske finde en hyggelig sø. Hvis det er godt vejr, er det jo fantastisk at ligge og sole sig samtidig. Husk en stak Vi Unge-blade, som I kan læse i.

Sofahygge
I behøver ikke at tage nogle steder hen. I kan også bare leje nogle film og hygge derhjemme med slik og lækre smoothies.

Læs også: H&M på rejsen.

En søstergave
Hvis du ikke har tid til at hænge ud med din søster, så kan du også give hende en gave eller nogle blomster. Gaven behøver ikke koste ret meget - det er jo tanken, der tæller. Herunder er nogle ideer til, hvad du kan give din søster - og som du måske kan være heldig at få lov at låne af hende!

Flotte, lange guld-øreringe med runde stene i marmor-look og tynde guldkæder fra Friis & Co. Pris 99 kroner.

Neglelak fra Barry M til 55 kroner.

Verdens bedste hårelastikker fra Blax, som er gennemsigtige. Pris 59 kroner.

Armbånd fra Tokyo Jane til 49,50 kroner. Førpris 99 kroner - spar 49,50 kroner.