test dig selv

Dit stjernetegn afslører: Sådan er du som søster!

Af Redaktionen Foto: Shutterstock 2. februar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Diskuterer du ALTID med dine søskende, eller er du mere den, der hjælper med matematiklektierne og har et godt livsråd klar? Dit stjernetegn kan være en del af forklaringen …

Vædderen

Som vædder kan du godt have en tendens til at tale, før du tænker, og du kan nok forestille dig, hvad det kan have af betydning i en søskendeflok. Du mener bestemt ikke noget ondt med det (selvfølgelig ikke, for du elsker jo dine søskende!), men nogle gange kan det godt give lidt problemer og våde øjne. Du er den fødte leder, og du er sikkert den, der bestemmer, hvad I skal se på Netflix om aftenen, hvilken musik I skal høre i bilen, og da I var små, var du nok også den, der styrede alle jeres lege.

Tyren

Tyren er et klassisk hyggedyr, og du har sikkert en stor svaghed for filmaftener, snacks og lange lørdage pakket ind i dyner, tæpper og uldsokker. Derfor er du nok også den, der altid har været god til at hygge og slappe af med dine søskende, fordi det især er foran skærmen, du finder kvalitetstid. Du er dog også UFATTELIGT stædig, så hvis du først er endt i en diskussion med din bror eller søster, fortsætter du nok, til du får ret!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tvillingen

Ingen er en større drillepind end tvillingen, og det er virkelig også noget, dine søskende mærker til. Hver gang du ser muligheden for at drille eller prikke til dem, griber du den. Men det er altså ikke så slemt, som det måske lyder, for du er virkelig oprigtigt interesseret i, at din familie har det godt – og du vil gå langt for, at det bliver sådan. Du er supergod til at snakke, og din dag bliver meget bedre, hvis du hele tiden har lidt kontakt til dine søskende. Derfor er det også dig, der sørger for hele tiden at sende dem friske memes på Instagram.

Krebsen

Du er et det største familiemenneske, og der er næsten ikke noget, du elsker mere, end at være sammen med dine søskende og forældre. Faktisk kan du blive decideret ked af det, hvis nogle af dem laver planer uden dig, eller hvis der går en weekend, hvor I ikke har tid til at hygge sammen. Som krebs er du også meget følsom, og der er ingen tvivl om, at du altid er opmærksom på, om dine søskende har det godt. Dog kan du godt blive liiidt fornærmet, hvis de ikke vil fortælle dig, hvorfor de måske er kede af det – så kan du jo ikke hjælpe dem! Læs også: 7 grunde til, du ikke skal have travlt med at blive voksen

Løven

Som løve elsker du at være i centrum, og du nyder hvert sekund, du har andres opmærksomhed. Af samme grund er du også en kæmpe entertainer, der joker og viser sig frem for søskendeflokken, så de kan grine med dig. Det betyder også, at du nemt kan føle dig lidt uretfærdigt behandlet, hvis dine forældre snakker mere om dine søskende, end de snakker om dig. På samme tid er du superomsorgsfuld, og du nyder virkelig at opvarte dine søskende, så de også kan føle sig lidt som konger.

Jomfruen

Jomfruen er kendt for at være et meget kærligt, men også kritisk stjernetegn. Det kan også godt skinne igennem i den måde, du er som søster. For selv om du helt sikkert mener det godt, kan du nogle gange virke lidt for ærlig og lidt for bidende, og det er først, når man kender dig, at man forstår, hvorfor du kan være sådan: Du er kritisk, fordi du vil dine søskende det allerbedste. Du har en fantastisk evne til at se ting fra alle sider, og derfor er du også den bedste til at give gode råd, og det elsker dine søskende dig for – og du elsker, når de spørger!

Vægten

Som vægt elsker du harmoni, og du kan næsten ikke forestille dig noget værre, end når du er uvenner med dine søskende. Derfor gør du også alt, du kan for at være på god fod med dem. Du er super til at lytte, og du er meget forstående, hvilket gør dig til den bedste støtte, hvis nogle i familien er kede af det. Desuden har du virkelig sans for mode, og du har sikkert altid et godt tøj-tip klar til de andre, hvis tøjkrisen melder sig.

Skorpionen

Skorpioner er lidt ligesom elefanter: I glemmer aldrig! Du husker alt – det gode som det dårlige. Det betyder også, at du lidt har en tendens til at bære nag og være småsur på dine søskende i lang tid, hvis de har været lidt irriterende. På samme tid er du den største hemmelighedsvogter, og hvis din bror eller søster først har betroet sig til dig, behøver de aldrig nogen sindebat være bange for, om deres hemmelighed slipper ud. Dig kan man virkelig stole på!

Skytten

Skytten er den store initiativtager, og hvis du synes, der er lidt for roligt og kedeligt, sætter du altid ting i gang. Om det er et kortspil, en ny leg eller et DIY-projekt, så er du garant for, at der altid sker noget. Det skal dog helst ske på dine præmisser, for hvis der er noget, du virkelig hader, så er det, når andre prøver at bestemme over dig. Frihed er nemlig meget vigtigt for dig – både din egen og andres. Derfor blander du dig heller ikke for meget i, hvad dine søskende render og laver, og du har det bedst, når de heller ikke blander sig for meget i dine ting. Læs også: 10 ting, der gør dig til verdens bedste veninde

Stenbukken

Fordi du er stenbuk, har du sikkert meget store ambitioner for dig selv. Du vil gerne klare dig godt: i skolen, over for dine venner og din familie. Derfor stiller du høje krav til dig selv, og det kan du sikkert også komme til over for dine søskende. Du er altid klar med lektiehjælp, og du har helt sikkert en masse opmuntrende ord klar, hvis dine søskende ikke føler, at de er gode nok. Som stenbuk er du også enormt punktlig, og hvis der er noget, der virkelig kan gøre dig sur på din søster, er det, hvis hun er for sent på den!

Vandmanden

Er du vandmand? Så er du sikkert også hylesjov! Dine søskende elsker dig for altid at være jokende og optimistisk – for det er du langt det meste af tiden! Du kan dog også have en tendens til at være lidt distræt og glemsom, og det kan godt være, at du ikke bruger så meget tid med dine søskende, som du egentlig kunne. Det skyldes overhovedet ikke, at du ikke har lyst til at se dem – det er bare, fordi der sker så mange ting omkring dig, og du vil jo gerne opleve lidt af det hele!

Fisken

Dine søskende betyder alt for dig, men din udfordring er, at du ikke altid er klar over, hvordan du skal vise dem din kærlighed. Når I er sammen, kan du nemt komme til at space lidt ud og dagdrømme, og det er ikke, fordi du ikke nyder at være sammen med dem. Faktisk skyldes det bare, at du er tryg sammen med dem og virkelig kan slappe af! Som fisk er du sandsynligvis meget kreativ, og noget af det bedste, du ved, er at bruge weekenden med pensler, et strikkeprojekt, kagebagning – og dine søskende selvfølgelig.

Læs mere om