Halloween er en perfekt anledning til at bage små, søde - og uhyggelige - cupcakes. Og hvorfor ikke bruge al kødet, du har fjernet fra dit Halloween-græskar? Det smager rigtig lækkert i kager!

Læs også: Hold en uhyggelig halloweenfest

Det skal du bruge (til cirka 12 cupcakes):
225 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. stødt ingefær
150 g solsikkeolie
1½ dl cremefraiche, 18 %
225 g sukker
2 store æg
125 g græskarkød, revet groft på rivejernet
75 g hakkede valnødder

Frosting:
25 g blødt smør
200 g flødeost
75 g flormelis
15 dråber vaniljeekstrakt
Lidt stødt kanel

Pynt:
250 g marcipan
Orange konfektfarve
Lidt sort glasurfarve, gerne i tube

Læs også: Total halloween-hygge

Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 200°. Bland alt det tørre i én skål og alt det våde i en anden. Bland derefter begge dele med revet græskar og hakkede nødder. Kom dejen i muffinforme og bag kagerne ved 200° i 15-20 minutter.

Pisk smør, ost, flormelis, kanel og vanilje sammen, og smør det på de afkølede muffins. Farv marcipanen orange med konfektfarven, og form små bolde på størrelse med valnødder. Lav linjer og stilk, så det ligner græskar, og sæt mønstre på, så du får dine helt egne græskarmænd eller -damer.

God fornøjelse!

Læs også: Halloween - Det levende køleskab