forelsket
test dig selv

Test: Bliver du forelsket i 2020?

Af Louise Haack 5. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kommer du til at rødme og have sommerfugle i maven i løbet af 2020, fordi du er forelsket? Test, om dit nye år bliver fyldt med kærlighed her.

Hvis du er single, har du helt sikkert tænkt på, om du måske bliver forelsket og bliver kærester med din drømmefyr i det år, der lige er begyndt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og selv om det jo er megasvært at spå om fremtiden, så kan man altså godt prøve, for der er alligevel nogle tegn, der viser, om du måske bliver smaskforelsket i 2020.

Læs også: 10 tegn på, at du er forelsket

Hvis du allerede nu tænker, at du rigtig gerne vil have en kæreste i det her år, er der jo også nogle ting, du selv kan gøre, for at det sker.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

3 ting, du kan gøre for at få en kæreste

  1. Smil, smil, smil. Send alle de mennesker, du møder, et sødt smil. Uanset om det er gamle eller unge og piger eller drenge. På den måde udstråler du glæde og godt humør, og det bliver alle mennesker tiltrukket af, så pludselig er der selvfølgelig også en vildt sød og lækker fyr, der slet ikke kan få nok af dig.
  2. Hæng ud de rigtige steder. Hvis du gerne vil have en kæreste eller i hvert fald møde en sød person, som du kan crushe lidt på, så gælder det om at være de rigtige steder. Tit er det fedt, hvis man har noget til fælles med den person, man bliver kærester med, så hvis du elsker at spille fodbold eller håndbold, skal du måske hænge lidt mere ud i hallen efter træning. Du kan også melde dig ind i en Facebook-gruppe med mennesker, der har de samme interesser som dig – måske gemmer din drømmefyr sig derinde?!
  3. Vær åben. Det kan godt være, at du forestiller dig, at din drømmefyr har mørkt hår, spiller fodbold og altid går i nice sneakers. Men nogle gange skal man glemme alle sine krav og bare være åben for alt, for i virkeligheden er det jo slet ikke udseendet, der er vigtigt. Det handler mere om, at I klinger og har det godt sammen!

Læs også: Sådan kan du se, om en dreng er forelsket

Læs mere om