”Nyd din ungdom. Den kommer aldrig tilbage”. De to sætninger har du sikkert hørt et par gange eller to fra voksne. Men du ved jo godt, at der er mange ting, som faktisk er svært, når man er teen. Man udvikler sig sindssygt hurtigt, og det kan være svært at følge med. Og så får man (tit) ikke lov til alle de ting, man gerne vil.

Læs også:  10 grunde til, det er fedt at være teenager

MEN! Der er selvfølgelig også rigtig mange gode ting, som man kan som teen, og som faktisk bliver sværere, jo ældre man bliver.

 

1. Du forstår slang

Cringe, OOTD og ”Netflix and chill”. Selvfølgelig ved du, hvad de ord dækker over. Men det er langt fra sikkert, at dine forældre ved det.

 

2. Du er sej til nye sociale medier

Du var på Snapchat før nogen voksne overhovedet vidste, hvad det var. Dine streaks er i øvrigt on fire!

 

Læs også:  Sådan føles det at være teenager (fortalt i GIFs)

 

3. Du er god til at pleje dine venskaber

Veninder er for livet, og du kan altid regne med din BFF. I ser hinanden i hvert fald en gang om ugen – hvis ikke hver dag. Voksne som har arbejde, familie og alt mulig andet at se til, har ikke så tit tid til at ses med veninderne, hvilket er supernederen at tænke på.  

 

4. Du kender alle de nye sange

…og kan teksterne til dem nærmest samme dag, som de udkommer, mens dine forældre stadig sidder fast i Thomas Helmig og Bruce Springsteen.

 

5. Du kan flere forskellige sprog

Okay, det kan godt være, du er tvunget til at lære både tysk, engelsk og måske endda fransk eller spansk i skolen, men det er altså ret sejt at kunne bestille is på alle mulige sprog. Hvis du ikke husker at øve dig i de forskellige sprog, glemmer du dem hurtigt, når du ikke får undervisning i dem længere. 

 

Her kan du læse hvilke 5 ting, alle teens vil fortyde:

5 ting alle teens vil fortryde