Du kan nemt få en sundere krop, uden du behøver at gøre så meget. Faktisk kan disse små tips gøre en stor forskel.
 

Citron i vandet

Pres lidt citron- eller limesaft ned i dit vand. Det beskytter mod sygdomme, og det hjælper dig også til at få et sundere udseende. Det giver dig nemlig lyse øjne og strålende hud, og så får du samtidig en masse C-vitamin.

Læs også: Sådan kan du drikke mere vand
 

Protein om morgenen

Hvis du sørger for at spise morgenmad, som indeholder protein, er du mæt i længere tid og har mere energi om formiddagen frem til frokost. Det kan for eksempel få ved at spise æg, laks eller hytteost i stedet for sød yoghurt og marmelademadder.

Læs også: Sund morgenmad hele ugen
 

Spis salat hver dag

Får du nogle gange ondt i maven eller er meget træt? Så vil det helt sikkert hjælpe dig at spise forskellige salatblade, spinat, kål og brøndkarse. Det får nemlig styr på fordøjelsen. Prøv at lave en lille skål salat ved siden af din aftensmad hver aften.
 

Husk suppen

Når du spiser suppe, får du masser af sund væske, hvilket er rigtig godt, hvis man ikke er så god til at drikke vand. Vælg en suppe, som er lavet på vand og grøntsager i stedet for mælk og fed fløde. På den måde genopretter du næringssalte, der kaldes "elektrolytter", som er vigtige for din krop.

Læs også: Mad der gør dig glad

I galleriet kan du læse om syv sunde superfoods!

7 sunde superfoods