Man skal huske at elske sig selv og sin krop! Det vil modellen Iskra Lawrence gerne minde os om, og derfor har hun lavet en video fra undergrunden i New York, hvor hun smider tøjet på et tog, så hun kun står i undertøj foran alle de andre passagerer.

Læs også: Vil du være model i Vi Unge?

- Jeg vil gerne tale om det vigtigste forhold i vores liv, og det er det forhold, vi har til os selv. Jeg vil gerne gøre mig selv sårbar over for jer, så I kan se den rejse, jeg har været på med min krop, og hvordan jeg har det med mig selv i dag, siger Iskra blandt andet og smider sin kjole, så hun kun står i trusser og bh.

YouTube-videoen er en del af kampagnen #UNMUTED, der sætter fokus på ikke at holde sig tilbage, hvis man går med nogle tanker, der fortjener at komme ud. Iskra vil gerne fortælle andre, at man ikke skal fokusere på sine fejl, men at man skal være glad for den måde, man ser ud på.

Læs også: Er min krop unormal?

- Når du kommer hjem og kigger dig i spejlet, så skal du lade være med at fokusere på dine usikkerheder. Du skal ikke fokusere på de ting, som samfundet fortæller dig ikke er gode nok, for du er så meget mere end det. Kig på din krop, og værdsæt den, siger modellen i videoen, du kan se herunder:

I galleriet kan du læse, hvordan du udstråler mere selvtillid!

Wauw, sådan udstråler du mere selvtillid