Kendte

”X-Factor”-Jasmin har fået ny kæreste

Af Luise Gregersen 16. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Årets ”X Factor”-vinder Jasmin har fået en dansk twitter-stjerne som kæreste! Se det søde billede af parret her.

Der er kærlighed i luften for Jasmin fra duoen Anthony Jasmin, der vandt dette års "X Factor". Hun har nemlig fået en ny kæreste!

Læs også: Jasmins bedste beauty-tips

Den heldige fyr hedder Ravi Holst, og selvom han ikke er kendt for noget specielt, så er han faktisk en af de mest populære danskere på twitter. Han har nemlig over 71.000 følgere! Udover at være kendt på de sociale medier, arbejder han også med promovering og events. Vi har spurgt Ravi, hvordan hans og Jasmins forhold er, og han fortæller:

- Jeg holder rigtig meget af hende, og vi prøver at ses så meget som muligt, men vi har jo begge to ret travlt.

Læs også: Anthony Jasmins sjove dilemmaer

Ravi er 21 år, mens Jasmin er 16 år, men selvom der er ret stor aldersforskel på de to, virker det til, at de er vildt glade for hinanden. For et par dage siden skrev Ravi for eksempel på twitter:

- Min største velsignelse og grunden til mit smil: @jasmindahl. Du fik fat i mig lige inden, jeg brød helt sammen. Taknemmelig - du er unik.
Jasmin gengældte de søde ord med et billede af parret, der kysser:Aww, hvor er det sødt, at Ravi og Jasmin er så glade for hinanden. Synes I, at de er et sødt par?

XAwardsfinalen

Finalen blev skudt i gang med et brag, da en "lettere forsinket" vært Eva Harlou blev hjulpet ind på scenen af en flok dansere, Christopher, tidligere deltagere som Asian Sensation og Sarah og et kor af deltagerne fra denne sæson.  
Lucy havde alle vennerne fra Thylejren med på scenen i showets første nummer, og hun tog sig også lige en flyvetur hen over scenen. Vi elsker, at hun tager chancer hver gang, hun optræder.

AnthonyJasmin sprudlede af overskud og sagde, at de slet ikke var nervøse forud for aftenens finale. Og der var heller ingen nerver at spore i deres fede performance af ”Time to Pretend” af MGMT.

Vi var helt vilde med Henriettes fine flæsekjole – og vi elskede, at hun havde smidt skoene og optrådte i bare tæer.
Vi var altså lidt misundelige på Jasmin, der delte scenen med to lækre fyre, da AnthonyJasmin optrådte sammen med Christopher med sangen ”Told You So”. Og de gjorde det SÅ godt!   
Vi havde glædet os vildt meget til at høre Lucy synge med Carpark North, men deres version af hittet ”32” lød slet ikke så godt, som vi håbede på. Det var mega-ærgerligt.
Det var virkelig mærkeligt, men virkelig sjovt, da "X Factor"-studiet fik besøg af nogle af dem, der var blevet sorteret fra allerede i de allerførste auditions og på bootcamp. Fedt, at de også fik chancen for at give den gas på scenen!
Henriette tog det superfint, da det stod klart, at hun blev nummer 3 i årets sæson af "X Factor". Der var ingen tårer, men bare et stort smil - det synes vi er sejt!
AnthonyJasmin tog sejren i finalen, og vi synes, deres vindersang "Do Ya" lyder som et hit! Tillykke til AnthonyJasmin.

MegetMere