Kendte

Anthony Jasmins sjove dilemmaer

Af Tine Sandorf og Oliver Kokholm Ungermann 21. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi lavede lidt sjov med Anthony Jasmin og stillede dem en masse dilemmaer efter showet. Se deres søde og skægge svar her!

Anthony Jasmin er blevet bedre og bedre for hver fredag, de har optrådt i "X Factor", og i semifinalen var de også supergode!

Læs også: Vi Unge X Awards - finalisterne er fundet!

De ser rigtig søde ud sammen, og det er så sejt, at de har fået så god kemi i løbet af så kort tid, og nu står i finalen på fredag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da de to smukke sangeres navne blev råbt op, skreg og skrammede både de og deres forældre, og vi blev helt rørte af at se dem så glade. Nu kan vi næsten ikke vente med at høre dem synge igen på mandag til gratis koncert på Rådhuspladsen, hvor de optræder sammen med Lucy og Henriette, og seje ManBand også spiller et nummer.

Test dig selv: Hvem er du fra "X Factor" 2014?

Vi snakkede med dem lige efter showet, hvor de stadig var superglade, og stillede dem nogle sjove dilemmaer.

Se videoen her:

ViUngeXAwards-finalisterneerfundet

Farver og masser af blomster! Vi var vilde med det sommerlige look og det superflotte krøllede hår, som Henriette havde i aftenens første sang, og så var hendes stemme god som altid.
Pernilles sangstemme lød helt perfekt med sangen ”Take My Breath Away”. Hun viste så meget følsomhed, og der er ingen tvivl om, at hun i hvert fald tog pusten helt fra os.
Alt var sort på scenen, da Anthony Jasmin sang deres første sang. Det var altså lidt uhyggeligt, men virkelig gennemført, og vi elskede det gotiske look, og deres flotte stemmer sammen.
Vi troede kun, det var Anthony Jasmin, der skulle synge sammen, men Lucy fik i aftenens anledning hjælp til introen af selveste Remee. SLet ikke noget, vi havde set komme. Så cool!
I Pernilles anden sang var der et stor spejl på scenen, og hendes optræden sluttede af i et ildhav, der var lige så smukt som hendes stemme.
Henriette så superflot og feminin ud med sin lange, lange halskæde og det løsthængende hår, og vi elsker, at hun viste en skråbelig og følsom side af sig selv.
Den stille og storslåede sang kombineret med det hele hvide tøj fik Lucy til at ligne og lyde som en sand engel, der fik hårene til at rejse sig på vores arme.
Vi har altid været vilde med Quadrons ”Hey Love”, og efter at have hørt Anthony Jasmins version elsker vi både den og dem endnu mere. Og så er vi også vilde med det røde tøj. Så gennemført!

MestLæste