Kendte

Vi Unge X Awards - finalisterne er fundet!

Af Tine Sandorf og Oliver Kokholm Ungermann 21. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Deltagerne kæmpede hårdt, og finalisterne blev fundet - men hvem vandt de fedeste Vi Unge X Awards? Få svaret lige her!

Wow, en spændende aften i "X Factor"! Der var nemlig tre finalepladser på spil, og deltagerne skulle synge hele to sange hver- én fra det år, de er født i, og én anden, som de regnede med at kunne komme i finalen med.

Test dig selv: Hvilken "X Factor"-dommer er du?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og selv om alle gjorde det supergodt, blev det Lucy, Henriette og Anthony Jasmin, der ramte rigtigt med deres sange, og de er derfor nu i finalen!

Det betød jo desværre også, at vi måtte sige farvel til Pernille Nordtorp, og det er vi virkelig kede af. Hun har nemlig gjort det rigtig godt!

Test dig selv: Hvem er du fra "X Factor" 2014?

Men det var ikke kun deltagerne, der var på scenen. Seje Chresten, som vandt "X Factor" sidste år, gav også en megafed optræden med sin første single fra sin nye plade "Wanderlust", som rent faktisk udkommer i dag. Den skal vi så meget have!

Synes du, det er de rigtige, der gik videre til finalen?

ViUngeXAwards-finalisterneerfundet

Farver og masser af blomster! Vi var vilde med det sommerlige look og det superflotte krøllede hår, som Henriette havde i aftenens første sang, og så var hendes stemme god som altid.
Pernilles sangstemme lød helt perfekt med sangen ”Take My Breath Away”. Hun viste så meget følsomhed, og der er ingen tvivl om, at hun i hvert fald tog pusten helt fra os.
Alt var sort på scenen, da Anthony Jasmin sang deres første sang. Det var altså lidt uhyggeligt, men virkelig gennemført, og vi elskede det gotiske look, og deres flotte stemmer sammen.
Vi troede kun, det var Anthony Jasmin, der skulle synge sammen, men Lucy fik i aftenens anledning hjælp til introen af selveste Remee. SLet ikke noget, vi havde set komme. Så cool!
I Pernilles anden sang var der et stor spejl på scenen, og hendes optræden sluttede af i et ildhav, der var lige så smukt som hendes stemme.
Henriette så superflot og feminin ud med sin lange, lange halskæde og det løsthængende hår, og vi elsker, at hun viste en skråbelig og følsom side af sig selv.
Den stille og storslåede sang kombineret med det hele hvide tøj fik Lucy til at ligne og lyde som en sand engel, der fik hårene til at rejse sig på vores arme.
Vi har altid været vilde med Quadrons ”Hey Love”, og efter at have hørt Anthony Jasmins version elsker vi både den og dem endnu mere. Og så er vi også vilde med det røde tøj. Så gennemført!

Læs mere om

MestLæste