Kendte

Vil Zayn Malik samarbejde med Justin Bieber?

Af Stine Kærsgaard 2. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kunne jo seriøst blive verdens bedste duet …

Eks-1D-stjernen Zayn har netop udgivet sin første single ”Pillowtalk”, og vi kan næsten ikke vente med at få lov til at høre HELE hans nye album!

Læs også: Zayn Malik forlader One Direction 

Zayn har selv udtalt, at han ikke har ønsket at samarbejde med nogle andre kunstnere på det kommende album, men han åbner nu op for, at det sagtens kunne være en mulighed – også hvis det var med Justin Bieber! Vent … whaaat? Ja, ja, ja!

I et interview blev han nemlig spurgt, om han kunne forestille sig at synge en duet med Justin.  Heldigvis blev det på ingen måde afvist:

Læs også: Justin Bieber: Zayn Malik er en god fyr 

- Det er ikke noget, som jeg ville sige nej til. Det kan godt være noget, jeg får lyst til på et tidspunkt, men jeg har ikke tænk på det i forbindelse med den her plade, men det er ikke noget, jeg prøver at undgå. Jeg prøver bare at få min egen lyd ud og lade folk se det. Jeg vil bare ikke starte med at være med på andres album.

Aahh, så Zayn afviser altså ikke, at han en dag ville arbejde sammen med nogle af de andre stjerner! Og ja, vi vil selvfølgelig kun bakke om et Justin-Zayn samarbejde, hvis det en dag bliver aktuelt!

Se flere billeder af Zayn Malik her:

ZaynMalik

MegetMere