Kendte

Zayn Malik forlader One Direction

Af Marie Søndergaard 25. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Zayn vender ikke tilbage i One Direction efter sin sygemelding. Læs mere her!

Vores hjerter banker på højtryk, og vi er vildt chokerede! Det er nemlig lige kommet frem, at Zayn forlader One Direction og altså ikke vender tilbage til gruppen efter sin sygemelding med stress.

Læs også: Zayn: - Derfor er jeg så stille

- Mit liv med One Direction har været mere, end jeg har kunnet forestille mig. Men efter fem år føler jeg, at det er det rigtige tidspunkt for mig at forlade bandet. Jeg vil gerne undskylde over for de fans, jeg skuffer, men jeg må følge mit hjerte. Jeg forlader bandet, fordi jeg gerne vil være en normal 22-årig og have mulighed for at slappe af og have privatliv væk fra rampelyset. Jeg ved, at jeg har fire venner for resten af livet i Louis, Liam, Harry og Niall. Og jeg ved, at de vil blive ved med at være det bedste band i verden, siger Zayn i en besked, bandet har lagt på deres facebook-side.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Så højt elsker Zayn sin kæreste

Resten af drengene har også udtalt sig.

- Vi er virkelig kede af, at Zayn forlader os, men vi respekterer hans beslutning, og vi ønsker ham alt godt i fremtiden. De seneste fem år har været fantastiske, vi har været gennem så meget sammen, og vi vil altid være venner. Vi fire fortsætter. Vi ser frem til at indspille et nyt album og til at se vores fans på touren.

Vi respekterer også Zayns beslutning og synes, det er flot, at han har modet til at følge sit hjerte.

ZaynMaliksvildeforvandling

MestLæste