Kendte

Så højt elsker Zayn Malik sin kæreste

Af Line Sølvhøj Jensen 18. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Intet kan holde Zayn Malik fra at se sin kæreste Perrie Edwards – heller ikke selv om de befinder sig langt fra hinanden.

Zayn Malik og resten af medlemmerne af One Direction befinder sig i øjeblikket i Nordamerika, hvor de er på turné. Drengene elsker det, de laver, men det er lidt hårdt for især Zayn at være så langt væk hjemmefra.

Læs også: Zayn Malik skriger, han elsker Perrie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Grunden er, at han savner sin kæreste Perrie Edwards virkelig meget. Faktisk savner han hende så meget, at han fire gange på en uge har rejst fra USA til England for at være sammen med hende - virkelig sødt!

Men det er faktisk ikke første gang, at Zayn har rejst langt for at være sammen med sin kæreste.

- Zayn har savnet Perrie, mens One Direction har været på turné i USA. I slutningen af sidste måned fløj han i al hemmelighed fra Boston til England og så fra England til New York to dage senere. Den næste dag rejste han fra New York til London, før han igen skulle tilbage til USA igen, fortæller en kilde.

Test dig selv: Hvor meget ved du om Zayn Malik.

Zayn og Perrie har været kæreste i over et år, og de er totalt forelsket i hinanden. De er heller ikke bange for at vise offentligheden, at de er forelsket. For nylig fik Zayn lavet en tatovering af Perries ansigt som et bevis på, at han elsker hende, og Perrie har fortalt i et interview, at Zayn er fantastisk.

- Du ved, det er rigtigt, når du ikke kan vente med at se den anden person, har hun udtalt.

Læs også: Perrie Edwards om Zayns kærligheds-tatoo.

Da parret havde været kærester i et år, fejrede de dagen ved at tage til Paris og besøge Eiffeltårnet.

ZaynMalikstegninger

MestLæste