Kendte

Zayn Malik får kærligheds-tatoo

Af Line Sølvhøj Jensen 28. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åhh, hvor sødt er det lige! Zayn Malik fra One Direction har fået en tatovering, så han for evigt kan blive mindet om sin kærlighed til Perrie Edwards.

I går kom det frem, at Zayn Malik har fået en ny tatovering. Og det er ikke en hvilken som helst tatovering, det er nemlig et portræt af hans kæreste Perrie Edwards.

Zayn, der faktisk besøgte tatovøren sammen med Louis og Liam, havde en helt klar forestilling om, hvilken tatovering han skulle have; nemlig sin kærestes ansigt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Perrie Edwards laver sjov med Zayn Malik.

Tatovøren, som lavede den søde tatovering på Zayn, fortæller, at Zayn selv tegnede, hvordan tatoveringen skulle se ud.

- Han tegnede en lille tegning på et stykke papir for mig. Han sagde: "Jeg tænker noget a la det". Jeg sagde: "Ok, lad mig arbejde lidt på det. Lad mig se, om jeg kan lave det til noget, som vi begge er begejstret for", fortæller tatovøren John James Garancheski til Sugarscape.com og sagde samtidig:

- Billedet var lavet ud fra hans kæreste.

Læs også: Zayn Maliks glemsomhed bekymrer One Direction.

Tatovøren fortæller også, at de snakkede om Perrie Edwards, mens han lavede Zayns tatovering.

- Han fortalte, hvor stærkt deres forhold er, og hvordan han gerne ville have en tegning af hende. Du ved, ikke direkte en tegning, men noget, der minder ham om hende, og jeg synes, det var rigtig sejt, rigtig sødt.

Drengene fra One Direction har til sammen rigtig mange tatoveringer, og det lader altså også til, at de er ret afslappede omkring at få dem lavet. I hvert fald fik Zayn, Liam og Louis deres bodyguards til at hente noget fastfood fra KFC, som de kunne spise, mens de blev tatoveret!

Læs også: Zayn Maliks mor sviner folk på facebook.

Er det ikke bare sødt, at Zayn har fået lavet en tatovering af Perries ansigt? Hvis I skulle havde en tatovering, hvad skulle den så forestille?

Zayn Malik, kærligheds-tatovering, Perrie Edwards

På hjemmesiden TMZ.com kan du se billeder af Zayns tatovering.

ZaynMalikstegninger

MestLæste