One Direction bliver udsat for lidt af hvert, når de stiller op til interviews, men heldigvis er drengene altid med på sjov og ballade - især Niall Horan er lidt af en spasmager, hihi.

Læs også: Nye overraskelser fra One Direction

Louis Tomlinson og Niall Horan var for nylig på besøg hos Radio 1, hvor radioværten Greg James havde forberedt en lille overraskelse. Han havde nemlig bedt læserne om at sende deres egne fanfictions om Louis, Niall og ham ind for så at få Louis og Niall til at læse dem højt.

Læs også: One Direction forsvarer Miley Cyrus

I starten har Niall Horan og Louis Tomlinson svært ved at holde masken, men de kommer da igennem de første par fanfictions - det er først, da radioværten får Niall ned i en kjole, at de ikke kan holde masken mere! Se det megasjove klip herunder:
Harry kysser en fyr


Tidligere på måneden skrev vi også en artikel om, at Harry Styles havde kysset en tv-vært under game-showet "A League Of Their Own", og at Niall Horan samtidig havde fået en tatovering på balden. Nu har vi også fundet videoklippene - tjek dem ud herunder:

Læs også: Hvem er det Harry Styles kysser på?

Vil I have mere One Direction? Så tjek lige videoen, hvor de optræder med "Best Song Ever" under talentshowet "America's Got Talent" - vi er ret imponerede over, hvor seje directioners er til at synge med!Læs også: Hvem skal være One Direction i en film?

Hvem, synes I, er den sjoveste fra One Direction?

Premiere This Is Us