Kendte

Nye overraskelser fra One Direction

Af Line Sølvhøj Jensen 29. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Liam Payne har afsløret en del af teksten i One Directions kommende sang, og samtidig indrømmer drengene, at de gerne vil lave deres eget tv-show.

"I figured it out…". Det er teksten på Liam Paynes nyeste tatovering, men der ligger meget mere bag tatoveringen. Det er nemlig også en del af teksten i One Directions kommende sang.

Læs også: One Direction forsvarer Miley Cyrus.

I et interview fortæller Liam Payne om sine tatoveringer, og han siger blandt andet, at hans mor ikke er ret glad for, at han har fået lavet tatoveringer. Da han skal fortælle om den nye tatovering på sin arm, fortæller han, at det er en tekst, som indgår i den næste sang, One Direction udkommer med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Lady Gaga forsvarer One Direction.

Se klippet her, hvor Liam fortæller om sine tatoveringer:

One Direction vil have eget tv-show

Foruden at vi nu glæder os helt vildt meget til at høre One Directions kommende sang, så glæder vi os også megameget til den anden nyhed, som One Direction har teaset for.

Læs også: Hvem skal være One Direction i en film?

Drengene har nemlig fortalt, at de er blevet inspireret af BBC og godt kunne tænke sig at have deres eget prank-show på tv, hvor de laver sjov med andre kendisser og giver sig ud for at være dem.

Læs også: Harry Styles: - Taylor Swift må gerne skrive sange om mig.

Efter vi har set musikvideoen til "Best Song Ever", tror vi, at det kunne være megagrineren med sådan et tv-program! Hvad tænker I?

OneDirectionifotoboks

MestLæste