Kendte

Video: Sådan scorer du Anthony!

Af Stine Nielsen 21. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”X-Factor”-vinderen Anthony fra gruppen Anthony Jasmin afslører her, hvad der skal til for at score en fyr som ham. Psst! Han er single!

Vi har snakket med supersøde Anthony fra "X-Factor"-gruppen Anthony Jasmin, og han gav os opskriften på, hvordan man kan score en cute fyr som ham. Du kan se, hvad han siger i videoen herunder, hvor han også afslører sit største celeb-crush!

Se også videoen: Anthony Jasmins sjove dilemmaer

Psst! Vidste du, at Anthony Jasmin kommer og optræder til vores store Covergirl-fest på fredag? Læs mere om festen her.

XAwardsfinalen

Finalen blev skudt i gang med et brag, da en "lettere forsinket" vært Eva Harlou blev hjulpet ind på scenen af en flok dansere, Christopher, tidligere deltagere som Asian Sensation og Sarah og et kor af deltagerne fra denne sæson.
Lucy havde alle vennerne fra Thylejren med på scenen i showets første nummer, og hun tog sig også lige en flyvetur hen over scenen. Vi elsker, at hun tager chancer hver gang, hun optræder.
AnthonyJasmin sprudlede af overskud og sagde, at de slet ikke var nervøse forud for aftenens finale. Og der var heller ingen nerver at spore i deres fede performance af ”Time to Pretend” af MGMT.
Vi var helt vilde med Henriettes fine flæsekjole – og vi elskede, at hun havde smidt skoene og optrådte i bare tæer.
Vi var altså lidt misundelige på Jasmin, der delte scenen med to lækre fyre, da AnthonyJasmin optrådte sammen med Christopher med sangen ”Told You So”. Og de gjorde det SÅ godt!
Vi havde glædet os vildt meget til at høre Lucy synge med Carpark North, men deres version af hittet ”32” lød slet ikke så godt, som vi håbede på. Det var mega-ærgerligt.
Det var virkelig mærkeligt, men virkelig sjovt, da "X Factor"-studiet fik besøg af nogle af dem, der var blevet sorteret fra allerede i de allerførste auditions og på bootcamp. Fedt, at de også fik chancen for at give den gas på scenen!
Henriette tog det superfint, da det stod klart, at hun blev nummer 3 i årets sæson af "X Factor". Der var ingen tårer, men bare et stort smil - det synes vi er sejt!
AnthonyJasmin tog sejren i finalen, og vi synes, deres vindersang "Do Ya" lyder som et hit! Tillykke til AnthonyJasmin.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste